Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Azartiškas Druskininkų teatro festivalio uždarymas

Ketvirtasis Druskininkų teatro festivalis baigėsi azartškai ir humaniškai. Penktadienio vakarą į festivalio uždarymą kurorto bare „Kolonada“ susirinkusieji varžėsi aukcione, kuriame buvo pardavinėjami gruziniški daiktai, o surinktos lėšos skirtos Boržomi kurortui Gruzijoje.
Aktorius Vytautas Paukštė
Aktorius Vytautas Paukštė / R.Švilpos nuotr.

Norinčių įsigyti autentiškų gruziniškų daiktų netrūko. Aukcione buvo siūloma pirkti kailines kepures, gruziniškai vadinamas „papacha“, medaus skonio naminukės „Ča ča“, didelių peilių – „kindžalų“, tikro gruziniško vyno bei ragų vynui gerti.

Beje, dėl rago vynui gerti tarp dviejų vyriškių užvirė atkakli kova. Pradinė rago kaina buvo 60 litų, tačiau azartiški vyrai kainą pakėlė iki 600 litų. Kovą laimėjo jaunas vyras, kuris jau buvo nusipirkęs kailinę „papachą“, todėl, pasako jo, rago jam būtinai reikėjo.

Paklausus, ar nepasigailės azartui atslūgus, išleidęs tiek pinigų, vyras tikino, kad pinigus galima uždirbti, o gražūs daiktai bus mielas prisiminimas. Beje, vyriškiui nusipirkus ragą, prie jo priėjo Gruzijos ambasadorius ir padavė savo vizitę kortelę. Ambasadorius pažadėjo, jei tik vyriškis norės, iš Gruzijos specialiai jam bus atgabentas tikras ragas. Mat aukcione buvo pardavinėjami suvenyriniai ragai.

Pasibaigus paskutiniam festivalio spektakliui „Mano Hamletas“, kurį sukūrė Lietuvos ir Gruzijos menininkai, rengėjai sakė, jog festivaliu domisi tiek kurorto gyventojai, tiek svečiai. Į kai kuriuos renginius bilietai buvo parduoti labai greitai. Ypač didelio susidomėjimo sulaukė spektaklis „Patriotai“, į kurį bilietai buvo parduoti iki spektaklio likus dviems savaitėms.

Festivalį organizuoja Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatras, viešoji įstaiga „Kultūros cechas“ ir Druskininkų miesto savivaldybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius