Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltijos baleto grupė antrąją Kalėdų dieną šildys žiūrovus spektakliu „Saulės smūgis“ pagal „The Beatles“ muziką

Gruodžio 26 dieną, Ūkio banko Teatro arenoje Baltijos baleto grupė dovanos kalėdinį stebuklą – šiuolaikinio baleto spektaklį „Saulės Smūgis“ pagal „The Beatles“ muziką.
Baltijos baleto grupės spektaklis „Saulės smūgis“
Baltijos baleto grupės spektaklis „Saulės smūgis“ / Baltijos baleto grupės nuotr.

Režisierės Marijos Simonos Šimulynaitės vadovaujamas kolektyvas šio spektaklio metu žiūrovo akį trauks ne tik ryškiais, įspūdingais Agnės Jagelavičiūtės kostiumais. Dėmesį kaustys ir šiuolaikinio baleto artistų kojos. Šis spektaklis buvo kuriamas beveik pusę metų, todėl ne nuostabu, kad kiekviena detalė apgalvota ir yra savo vietoje.

„Baltijos baleto grupė – tai šeima, kuri didžiausias metų šventes sutinka, kartu, kaip kiekvienai šeimai ir pridera. Džiaugiamės, kad visi susibėgam ir dovanojam žiūrovams šiltas akimirkas bei prisiminimus apie karštą vasarą“, – teigia Marija Simona Šimulynaitė.

Baltijos baleto grupės nuotr./Baltijos baleto grupės spektaklis „Saulės smūgis“
Baltijos baleto grupės nuotr./Baltijos baleto grupės spektaklis „Saulės smūgis“

Nors visi Baltijos baleto grupės artistai šoka skirtingose trupėse, Kalėdų antrąją dieną visi susirinks parodyti savo spektaklį, kuris jau sulaukė žiūrovų pripažinimo ir aplodismentų.

Spektaklis „Saulės Smūgis“ bus tikras pabėgimas į vasarą, kur yra šilta, kojas šildo karštas paplūdimio smėlis, na, ir, žinoma, groja „The Beatles“ muzika.

Kaip teigia jau matę spektaklį žiūrovai, „Saulės smūgis“ skirtas žmonėms nuo 1 iki 99 metų. Ryškūs, spalvingi kostiumai, lazerių šou, gimnasčių atliekami triukai sužavės visus mažuosius žiūrovus, na, o suaugusiųjų neturėtų palikti abejingų „The Beatles“ muzika bei baleto artistų profesionalumas.

Bilietus platina „Tiketa“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius