-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bardai tarp žvaigždžių: Zala ir draugai. „Naujų planetų beieškant“

2015 metų balandžio 10 d. 19 val. pavasariškai šviesus koncertas laukia VU planetariume, kadangi čia savo muzikiniu talentu spinduliuos charizmatiškasis atlikėjas Andrius Zalieska, dažniau vadinamas Zalos vardu. Dangaus kūnų apsuptyje dainų autorius ir atlikėjas žada surengti gražiausių savo dainų koncertą ir kviečia visus atėjusius kartu pasinerti į muzikos ir vaizdų terapija koncerte „Naujų kūnų beieškant”.
Vakaro koncertas
Vakaro koncertas / Vytas Tomašauskas nuotr.

Kartu su Zala scenoje pasirodys talentingasis gitaristas Aurimas Driukas bei fleitos virtuozė Vaida Skardžiuvienė.

Andrius Zalieska – Zala žinomas kaip grupės „Arbata“ lyderis, tačiau jau daugiau nei keturis metus su savo kurtomis autorinėmis dainomis  yra sutinkamas bardų koncertuose bei festivaliuose.

Vytas Tomašauskas nuotr./Vakaro koncertas
Vytas Tomašauskas nuotr./Vakaro koncertas

„Jei nekurčiau, manau, jausčiau vidinę tuštumą ir turėčiau sugalvoti kitą veiklą. Gal būčiau sportininkas – daugiau judėčiau, kad mažiau reikėtų mąstyti. Dabar, jei kažko nesukuriu, jaučiuosi prastai. Kita vertus, tai ir savotiška terapija – galimybė išsikalbėti, išsipasakoti. Kurdamas galiu žaisti, flirtuoti. Kai parašau ką nors juokinga, visų pirma smagu man pačiam... Tai padeda gyventi“ – pasakoja A.Zalieska. Per kiekvieną koncertą žmonėms sakau – jei jūs nepasidarysite sau šventės čia ir dabar, neprisiversite pažvelgti kitaip, tuomet nieko ir nebus, kad ir kaip gražiai mes grotume, kad ir kiek energijos švaistytume.

Taip žvelgti į pasaulį, man rodos, kur kas lengviau, taip man ir norisi žiūrėti. Apskritai kiekvieno muzikanto, aktoriaus, artisto, kiekvieno žmogaus pareiga pasaulį daryti šviesesnį.“

Vytas Tomašauskas nuotr./Vakaro koncertas
Vytas Tomašauskas nuotr./Vakaro koncertas

Taigi geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia balandžio 10-osios vakarą ateiti Vilniaus universiteto planetariumą ir kartu su teisinga muzika ir dainomis praleisti ypatingą vakarą su Andriaus Zalieskos dainomis, pakilti į kosmoso platybes ir pabandyti atrasti savo žvaigždę, nesvarbu kokia ji – grojanti, dainuojanti ar šviečianti iš dangaus aukštybių. 

Vytas Tomašauskas nuotr./Vakaro koncertas
Vytas Tomašauskas nuotr./Vakaro koncertas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius