-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Berneen dar kartą tapo nuotaka (nuotraukos)

Žavia balta nuotakos suknele pasipuošusi Berneen Čereška, gracingai pražingsniavusi podiumu, nustebino ne vieną parodos „Mūsų vestuvės“ lankytoją. Staigmenų dvi dienas Vilniuje, viešbutyje „Reval Hotel Lietuva“ vykstančioje pirmojoje vestuvėms skirtoje parodoje netrūksta: čia stovi išrikiuoti limuzinai, „Volgos“ ir net karieta, vestuviniame torte čiurlena fontanas, lankytojai kviečiami paragauti kaimiško alaus, o potencialus piršlys paprastas praeives tiesiog vietoje paverčia nuotakomis.
Berneen Čereška
Berneen Čereška / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dar nepriėjus parodos vietos, iš tolo galima spėti, kad kažkur turėtų vykti grandiozinės vestuvės: prie viešbučio smalsuolius ar būsimus jaunuosius vilioja prabangūs automobiliai, kurie tarpusavyje varžosi prabanga, dydžiu, papuošimais ar balionų skaičiumi viduje. Patekus į parodos vidų, pasitinka šventiškas šurmulys. Savo paslaugas reklamuoja, siūlo ir demonstruoja daugybė lietuviškų vestuvių organizatorių ir įvairių vestuvinių prekių ir paslaugų tiekėjų ir kūrėjų.

Originalių prekių – nedaug

Čia net neketinantys tuoktis gali būti suviliojami tai padaryti, nes piršliai, karietos, tortai, papuošalai ir žiedai, vestuvinės puokštės ir floristinės dekoracijos, galybė būgnų ir būgnininkų, vestuvių fotografų, muzikantų ir kitų vestuvių specialistų pasirengę asmeniškai prisistatyti lankytojams.

Tie, kam tradicinės blizgančios lietuviškos vestuvės ne prie širdies, gali likti ir šiek tiek nusivylę – originalių prekių ir paslaugų, nekvepiančių kiču čia reikia paieškoti. Tačiau surasti galima – akis tikrai yra į ką paganyti. Kad ir į simbolinėje scenoje naujausias nuotakų suknelių madas demonstruojančius modelius.

Berneen žengė podiumu

Viena sniego baltumo nuotakos suknele pasipuošė ir televizijos laidų vedėja Berneen, kuri profesionaliai žengė podiumu, suknelės ir odos spalvos kontrastu pakerėdama parodos lankytojus. Moteris modelio darbą atliko susikaupusi – jos šypsenos, kurią taip dažnai žiūrovai mato ekrane, ant scenos niekas nepamatė. Teko pripažinti, kad už lietuvio ištekėjusi televizijos žvaigždutė subtiliai papuošė demonstruotą nuotakos suknelę.

Gerokai po pietų visus parodos lankytojus bandė sukviesti „Masiškiausio bučinio konkursas“, kuriame buvo žadama užfiksuoti Lietuvos rekordą. Tačiau taip staiga pulti bučiuotis ryžosi vos kelios poros – vestuvių dvasia santūriems lietuviams drąsos neįkvėpė.

Paroda „Mūsų vestuvės“ baigsis sekmadienio, kovo 15 dienos, vakare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius