Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitėlande“ skambės 15-os metų Lietuvos muzikos hitai

Mažiau nei po mėnesio, liepos 3-čią dieną, Šventojoje įvyks vienas didžiausių šiais metais pajūrio renginių – tradicinis „Bitėlandas“. Svarbiausi „Bitė Lietuva“ klientai ir visi darbuotojai 15-ojo bendrovės gimtadienio proga šventėje išvys žinomiausius trijų pastarųjų penkmečių Lietuvos muzikos atlikėjus.
SKAMP
SKAMP / Grupės archyvo nuotr.

„Didžiuojamės šia reikšminga sukaktimi. Todėl už šiuos, drauge praleistus metus norime nuoširdžiai padėkoti visiems savo darbuotojams bei klientams ir kartu skambiai atšvęsti šį jubiliejų“, – sakė Fred Hrenchuk, „Bitės“ grupės generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

„Bitėlando“ šventė vyks Šventojoje, paplūdimyje ties Šventosios upės žiotimis į Baltijos jūrą. Tokia netradicinė renginio aplinka įpareigojo organizatorius įkomponuoti sceną ir pramogų vietas į natūralią gamtos apsuptį, pasitelkiant smėlį, vandenį ir pajūrio augmeniją. „Pati „Bitė“ gyvena „žaliosiomis“ vertybėmis. Todėl ir šiame renginyje bus daug organikos, pradedant vietos apipavidalinimu ir baigiant tuo, kad pramogos, maistas ir svečių veiksmai bus draugiški aplinkai“, ̶  sakė renginio prodiuseris ir režisierius Gediminas Jaunius.

Koncertinė „Bitėlando“ programa bus paremta pastarųjų penkiolikos metų, per kuriuos gyvuoja „Bitė“, muzikine retrospektyva. Koncertas bus suskirstytas į tris penkmečiais paremtas dalis, kuriose pasirodys žinomiausi to laikotarpio Lietuvos atlikėjai su savo hitais. Scenoje pasirodys Džordana Butkutė, Irma Jurgelevičiūtė, grupės SKAMP, Linas Adomaitis, YVA, Mantas, Justas, Violeta Tarasovienė, Donatas Montvydas ir kiti. Pasaulinės populiariosios muzikos prieskonių į jubiliejinį kokteilį įbers Kauno Šampaninis choras, vadovaujamas Raigardo Tautkaus.

Kiekviena „Bitėlando“ koncerto dalis turės savo mažą finalą – kulminaciją, kurioje aktyviai dalyvaus patys koncerto žiūrovai. Pirmojo penkmečio pabaigą užbaigs žiūrovų ir atlikėjų masinis šokis. Antrosios dalies kulminacija – specialiomis užsklandomis padabintų šviečiančių mobiliųjų telefonų jūra. Trečiosios, viso koncerto, kulminacijos šventės organizatoriai kol kas neatskleidžia, bet prasitarė, kad tai bus didelis ir malonus siurprizas visiems susirinkusiems „Bitėlando“ dalyviams.

Be koncerto „Bitėlando“ svečių laukia smėlio pilių ir skulptūrų statymo rungtys, aitvarų gaminimo ir leidimo varžybos, įvairios „Nokia“ akcijos ir kitos pramogos. Šventės vietoje bus įrengta aktyvioji zona, kurioje svečiai galės žaisti paplūdimio tinklinį ir futbolą. Rengiamos ir specialios programos vaikams. Taip pat „Bitėlando“ metu, 15-ojo jubiliejaus proga, bus renkami 15 tūkst. linkėjimų „Bitei“.

„Bitėlandas“ svečiams vartus atidarys liepos 3 d., šeštadienį, nuo 16 val., o šventė tęsis iki pat vidurnakčio. Tikimasi, kad į renginį atvyks daugiau nei 20 tūkst. žmonių. „Bitėlando“ renginio įrašą taip pat transliuos TV3 televizija. Žiūrovai namuose visą pajūryje vykstančią šventę galės pamatyti vienos šeimos, kuri jau 15 metų naudojasi „Bitės“ paslaugomis, akimis, jiems keliaujant ir pramogaujant „Bitėlando“ šventėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius