Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

„Build Stuff'23“ konferencija prasideda su nekantrumu: technikos apdovanojimų ceremonija, kurioje pristatomi geriausi pramonės atstovai

Trečiadienį oficialiai prasidėjo „Build Stuff‘23“ konferencija, žadėdama nepaprastą sesijų, seminarų ir bendravimo galimybių pasiūlą viso pasaulio technologijų entuziastams, rašoma „Build Stuff‘23“ pranešime spaudai.
"Build Stuff'23" konferencija
"Build Stuff'23" konferencija

Nusiritus pirmosioms skaitmeninių technologijų bangoms, jau pasirodė ir pirmosios konferencijos nuotraukos, kuriose galima iš arčiau susipažinti su gyvybinga atmosfera ir įtraukiančiomis diskusijomis, kurios vyks ateinančias dienas.

„Build Stuff‘23“ konferencija
„Build Stuff‘23“ konferencija

Technikos apdovanojimų GALA renginys: geriausi šios srities atstovai

Pirmoji prasidėjusi konferencijos diena yra ypatinga ne tik dėl ilgai laukto renginio pradžios, bet ir dėl to, nes „Build Stuff“ paskelbs prestižinių „Build Stuff Tech Awards 2023“ apdovanojimų nugalėtojus. Apdovanojimų ceremonija, kuri vyks 17:00 val., bus tiesiogiai transliuojama oficialiame „Build Stuff“ „Facebook“ puslapyje. Technikos aistruoliai ir kiti srities atstovai kviečiami tapti šio reikšmingo įvykio liudininkais ir pasidžiaugti išskirtiniais įvairių kategorijų profesionalų pasiekimais.

„Build Stuff‘23“ konferencija
„Build Stuff‘23“ konferencija

Šių metų nominacijos:

  • Metų moters programinės įrangos srityje apdovanojimas: Už išskirtinį moterų indėlį programinės įrangos srityje.
  • Metų programinės įrangos kūrėjo apdovanojimas: pagerbiami aukščiausio lygio programinės įrangos kūrėjų įgūdžiai ir inovacijos.
  • Metų „Backend Architecture Master“ apdovanojimas: apdovanojimas už meistriškumą kuriant patikimas galinės įrangos architektūras.
  • Metų „Frontend Master“ apdovanojimas: apdovanojimas už meistriškumą kuriant vientisą ir patogią vartotojui Frontend patirtį.
  • Metų DevOps žvaigždės apdovanojimas: DevOps žvaigždė: apdovanojimas, skirtas DevOps pasaulyje pasižymėjusiems asmenims.
  • Metų CEO apdovanojimas: Įvertinami lyderiai vizionieriai, kurie sėkmingai vadovavo savo įmonėms.
  • Metų kodų klaidų medžiotojo apdovanojimas: Apdovanojimas tiems, kurie pasižymi akylu žvilgsniu į kodo klaidų nustatymą ir taisymą.
  • Metų kūrėjų komandos apdovanojimas: išryškina bendradarbiaujančias ir gerai dirbančias kūrėjų komandas.
  • Metų CTO apdovanojimas: pagerbiami geriausi technologijų direktoriai, pasižymėję išskirtine lyderyste ir inovacijomis.

Nepraleiskite progos pamatyti šių prestižinių kategorijų nugalėtojų paskelbimo, kuriame bus pristatyti geriausi ir ryškiausi technologijų pramonės atstovai.

„Build Stuff‘23“ konferencija
„Build Stuff‘23“ konferencija

Žiūrėkite tiesioginę transliaciją „Build Stuff Facebook“:

Prisijunkite prie „Build Stuff“ „Facebook“ puslapio 17:00 ir stebėkite tiesioginę „Build Stuff Tech Awards 2023“ transliaciją. Tai unikali galimybė dalyvauti šioje šventėje ir tapti technologijų bendruomenės, susibūrusios pripažinti ir pasveikinti meistriškumą, liudininkais.

„Build Stuff‘23“ konferencija
„Build Stuff‘23“ konferencija

Konferencija „Build Stuff'23“ žada pilną tyrinėjimų ir naujų atradimų kelionę, nuolat kintančiame programinės įrangos kūrimo kraštovaizdyje. Laukite daugiau naujienų, įžvalgų ir įdomybių iš šio novatoriško renginio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius