Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Butkutė surengs neeilinį koncertą Vilniuje

Klubas „Helios“ penktadieninių koncertų liniją nusprendė pradėti skandalingai – Džordanos Butkutės pasirodymu.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Organizatorių nuotr.

„Suprantame, kad vienų būsime smerkiami, kitų giriami, tačiau juk visiems niekada neįtiksi, – teigia klubo „Helios“ naujoji renginių organizavimo komanda.  – Džiugu, jog palaikymo sulaukėme iš daugelio žymių atlikėjų, kurie klubui ne tik pažadėjo apsilankyti renginyje, bet ir padėjo surengti šį koncertą.“

Pranešime spaudai teigiama, kad šiuo metu Džordana pasiekė populiarumo viršūnę, jos nuotraukų galima išvysti bene visuose populiariausiuose Lietuvos žurnaluose, jos muzika taip pat nepamiršta – vieni jos dainų klausosi ir dainuoja nuoširdžiai, kiti su tam tikru sarkazmu. Kad ir kaip būtų, tai žmogus, nusipelnęs dėmesio ir pagarbos!

Anksčiau Džordana buvo tituluojama naktinio klubinio gyvenimo simboliu, tačiau laikai keitėsi ir šokių aikšteles užvaldė sunkiosios šokių muzikos ritmai. Šiuo metu stebima spiralės tendencija, kai klubuose vis labiau pageidaujama tampa popso ir hauso stiliaus muzika, tuo tarpu sunkesnis stilius savo vietą atrado įvariuose masiniuose festivaliuose.  Taigi rugsėjo 4-ąją turėsime galimybę laiko spirale nusikelti atgal ir prisiminti ankstesnius laikus šėldami pagal legendinius hitus su populiariosios muzikos primadona.

Pranešama, jog šis koncertas nuo kitų skirsis profesionalumu – bus stengiamasi išvengti įvairių incidentų, dominančių geltonąją spaudą. Tai garantuoti pasižadėjo tiek naujoji Džordanos vadybininkų komanda, tiek naktinio klubo atstovai. Koncertas bus skirtas norintiems linksmai praleisti penktadienio vakarą, pasiklausyti visiems iki skausmo pažįstamų kūrinių, tad skeptikai mandangiai prašomi aplenkti šį renginį bei susilaikyti nuo komentarų, tuo labiau jog alterantyvų tikrai bus. Viena iš rimčiausių – koncertas „Siemens“ arenoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius