Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Choreografė Anželika Cholina pristatys spektaklių retrospektyvą

Anželikos Cholinos šokio teatras 2015 m. spalio 20 – gruodžio 26 dienomis didžiuosiuose Lietuvos miestuose rengia spektaklių retrospektyvą kūrybinės veiklos 25-mečio proga. Šį kartą choreografė, minėdama savo kūrybinės veiklos 25-metį, visus savo gerbėjus ir šokio meno mylėtojus pakvies į sukurtus Maskvos J. Vachtangovo teatre: „Ana Karenina“, „Moterų krantas“ bei „Otelas“.
Andželika Cholina
Anželika Cholina / Pauliaus Gasiūno nuotr.

Į programą įtraukti ir spektakliai, sukurti didžiausiose Lietuvos scenose: Kauno valstybinio muzikinio teatro operetė „Madam Pompadur“, Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro baletas „Barbora Radvilaitė“, А|CH teatro spektaklis – fenomenas, rodytas daugybę kartų pilnoms žiūrovų salėms – „Ana Karenina“„bei naujausias ir įspūdingiausias Anželikos Cholinos darbas – miuziklas „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“.

A.Cholina: „Spektaklių retrospektyva yra didžiausias ir reikšmingiausias įvykis mano gyvenime.  Kviečiu Lietuvos žiūrovus pamatyti naujausius mano darbus, kurie tikiuosi, suteiks džiaugsmą ir malonumą.“   

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Andželika Cholina
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Andželika Cholina

Žiūrovų laukia išties neeilinis programos reginys, kadangi į Lietuvą atvyks 80 asmenų trupė iš Maskvos, jos tarpe daugeliui žinomi aktoriai: Evgenijus Kniazevas, sukūręs įspūdingą Karenino vaidmenį, Grigorijus Antipenko įkūnijęs Otelą, bei Viktoras Dobronravovas, sukūręs įsimintinai ryškų Jago vaidmenį spektaklyje „Otelas“. Taip pat, drauge su kolege Evgenija Kregžde sukūrė artistišką duetą spektaklyje „Moterų krantas“. 

Scenoje žiūrovai taip pat pamatys ir A.Cholinos atradimą – Olgą Lerman – aktorę, sukūrusią labai skirtingus ir įspūdingus solinius vaidmenis  – Ana Kareniną, Karmen, Dezdemoną „Otele“, Tatjaną „Eugenijuje Onegine“, baltajį tercetą „Moterų krante“.

Visi A.Cholinos spektakliai sukurti drauge su ilgamečiais bendraminčiais scenografu Marijumi Jacovskiu bei kostiumų dailininku Juozu Statkevičiumi. Šios kūrybinės grupės darbai visada pasižymi jausmingumu, grožiu scenoje, išradingumu, estetika ir paveikumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius