Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininko Andre dainos – Alytaus vaikams (nuotraukos)

Vaikams iš Alytaus valstybinių vaikų globos namų ketvirtadienį išaušo neeilinė diena – susėdę į autobusą, jie atvyko į Vilnių, aplankė Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejų, o po pietų keliautojai susitiko su dainininku iš Italijos Andre Zappa, kuris ne tik pabendravo, bet ir specialiai jiems skyrė savo dainas.
Andre dainavo Alytaus vaikams
Andre dainavo Alytaus vaikams. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Vaikai Alytus

Taip pradžiuginti likimo nuskriaustus Alytaus vaikus sumanė Alytiškių klubas, vienijantis Alytuje užaugusius, o dabar kituose miestuose gyvenančius savo gimtinės patriotus.

Siekiame supažindinti kituose miestuose gyvenančius alytiškius su vizija, kaip galėtų plėstis Alytus, kad jis būtų patrauklus miestas ateinančioms kartoms, o taip pat norime viešinti „alytiškumą“.„Per Kalėdų vakarą Alytaus globos namų direktorius pasakė, kad vaikams labiausiai reikia gyvo bendravimo, todėl mes nusprendėme suorganizuoti jiems išvyką į Vilnių. Čia jie aplankė Kino ir teatro muziejų, dalyvavo specialioje programoje, o vėliau, po pietų, ne tik mes patys su jais pabendravome, bet ir dainininkas Andre, kuris jiems dar ir padainavo“, – pasakojo Alytiškių klubo prezidentė Giedra Petraitis.

Klubas susikūrė prieš trejus metus, anot prezidentės, „iš nostalgijos gimtajam miestui“.

„Gimė mintis, kad būtų galima su didesne grupe alytiškių susitikus pasikeisti kontaktais, pabendrauti, plėsti pažįstamų ratą ir prisiminti jaunystę, – šypsojosi G. Petraitis. – Mes ne tik linksminamės, surandame pamirštus senus draugus, pažįstamus, o taip pat rengiame labdaringas akcijas – dažniausiai kaip nors remiame ar džiuginame vaikus iš Alytaus globos namų. Taip pat propaguojame Alytaus plėtros viziją.“

Alytiškiams, kurie, nors ir gyvena kitur, vis tiek save tokiais laiko, rūpi jų gimtojo miesto ateitis ir perspektyvos, jie dažnai susitinka su Alytaus meru, domisi miesto veikla ir plėtra.

„Siekiame supažindinti kituose miestuose gyvenančius alytiškius su vizija, kaip galėtų plėstis Alytus, kad jis būtų patrauklus miestas ateinančioms kartoms, o taip pat norime viešinti „alytiškumą“, – sakė Alytiškių klubo prezidentė, džiaugdamasi vaikų, kuriems padovanojo ypatingą dieną, šypsenomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius