Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivis sužibės nemirtingoje meilės istorijoje

Gražiausiame ir jausmingiausiame visų laikų miuzikle „Paryžiaus katedra“ Palangoje liepos 30 d. pirmą kartą dainuos vienas iš iškiliausių šalies operos atlikėjų Deividas Norvilas-Deivis.
Deivis
Deivis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į Palangą atvyksianti „Paryžiaus katedra“ vasaros pradžioje parodyta ir užsienyje Birželio viduryje Baku buvo pristatyta didžiulė, ypatinga trijų šalių – Lietuvos, Lenkijos ir Azerbaidžano – miuziklo sintezė. „Domino“ teatro tarptautinė patirtis statant šį legendinį miuziklą leis „Paryžiaus katedrai“ Palangos žiūrovų akyse atgimti naujomis spalvomis.

„Įgavę naujos tarptautinės patirties su visa kūrybine miuziklo komanda į šią užburiančią ir nemarią meilės istoriją žvelgiame visiškai naujomis akimis. Palangos žiūrovams liepos pabaigoje miuziklą pateiksime žaižaruojantį įspūdingomis spalvomis ir dainuosime iš pačių širdies gilumų“, – jausmingai teigė Deividas Norvilas-Deivis.

Romano „Paryžiaus katedra“ motyvais pastatytame gražiausiame „Domino“ teatro miuzikle Palangoje dainuos ne tik Deivis, bet ir tokie scenos grandai kaip Egidijus Bavikinas, Akvilė Garbenčiūtė, Ingrida Žiliūtė, Vladas Kovaliovas, Viktoras Malinauskas, Povilas Meškėla.

Legendinis miuziklas tarsi vainikuos festivalį „Palangos vasara“, kuris į įvairiausius, įdomiausius renginius pritraukia šimtus vasarojančių Palangos poilsiautojų. Deivis visų, neabejingų užburiančiai klasikai, šimtmečio meilės istorijai ir turiningam laisvalaikiui, lauks liepos 30 dieną Palangos vasaros estradoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius