-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Depeche Mode“ koncertų turas nenutrūks

„Depeche Mode“ koncertas Vilniuje įvyks, kaip numatyta, gegužės 27 dieną. Nors dėl dainininko Dave‘o Gahano ligos buvo atšaukti keli „Depeche Mode“ turo pasirodymai, atlikėjo atstovas praneša, kad Dave'as jaučiasi gerai, ragina nekelti panikos ir pasilaikyti bilietus, nes atšaukti koncertai įvyks.
„Depeche Mode“
„Depeche Mode“ / Antono Corbijno nuotr.

Liga nepavojinga

Gegužės 12 dieną, iki koncerto Atėnuose likus keliolikai minučių, blogai pasijutęs vokalistas D.Gahanas tiesiai iš grimo kambario greitosios pagalbos automobiliu buvo nuvežtas į ligoninę. Atlikėjui diagnozuotas ūmus infekcinis gastroenteritas. Toliau gydytis jis išvyko į Niujorką, teigiama išplatintame pranešime.

Gastroenteritas – suaugusiems žmonėms nepavojinga virškinamojo trakto liga, kuria dažniausiai susergama apsinuodijus maistu ar užterštu vandeniu. „Gastroenteritas paprastai nesunkiai išgydomas. Pacientui atliekamos rehidratacinė terapija – normalizuojamas skysčių kiekis organizme, lašelinės infuzijos, skiriama antibiotikų, gali būti skiriama speciali dieta. Tinkamai gydant nuo šios ligos pasveikstama per 3–5 dienas, viskas priklauso nuo žmogaus organizmo“, – teigia Respublikinės tuberkuliozės ir infekcinių ligų universitetinės ligoninės daktaras Karolis Raguotis.

Atšaukti koncertai įvyks

„Depeche Mode“ atstovai praneša, kad grupės lyderis D.Gabanas jaučiasi gerai. Nors buvo atšaukti ne tik Graikijoje ir Turkijoje turėję vykti pasirodymai, bet ir Rumunijoje, Bulgarijoje, Serbijoje, Kroatijoje numatyti renginiai, grupės vadyba ragina nekelti panikos ir pasilaikyti įsigytus bilietus. Atšaukti koncertai Balkanų šalyse įvyks, o datos bus paskelbtos artimiausiu metu. „Depeche Mode“ išplatintame pranešime nuoširdžiai apgailestaujama dėl kilusių nepatogumų.

Metų renginys Vilniuje

Gegužės 27 dieną Vilniuje vyksiantis „Depeche Mode“ koncertas pretenduoja tapti įspūdingiausiu Lietuvos metų renginiu. Planuojama, kad į jį susirinks daugiau nei 20 tūkst. žiūrovų. Koncerto vietoje bus sumontuota ypač galinga garso aparatūra, įspūdingą reginį užtikrins specialiai pasauliniam grupės turui sukurtos LED dekoracijos, šviesų, pirotechnikos šou, dūmų mašinos. Visai įrangai atgabenti į mūsų šalį prireiks 16 vilkikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius