Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didžiųjų pavasarinių mugių“ bumas užgrius Lietuvą

Pavasariškai nusiteikusių mugių tradicijos ir pramogos balandį pasieks Panevėžį, Marijampolę, Alytų ir Uteną. Miestų aikštės ir gatvės atgis ne pirmus metus iš eilės organizuojamu ir visų laukiamu renginiu „Didžioji pavasario mugė“. Tai – tradicinė mugė, suburianti ūkininkus, liaudies meistrus, sodininkus, daržininkus, tautodailininkus ir tiesiog visus norinčius nudžiuginti lankytoją jam parduodant savo išaugintą ar pagamintą produkciją. Į renginį suplūs ne tik gretimų miestų ir atokiausių Lietuvos kampelių, bet ir kaimyninių šalių prekybininkai.
,,Didžiųjų pavasarinių mugių’’ bumas užgrius Lietuvą
„Didžiųjų pavasarinių mugių“ bumas užgrius Lietuvą / Partnerio nuotr.

Reikiamų gaminių ir produktų mugėje atras kiekvienas

Nuo 10 iki 16 val 04.02 Panevėžio Laisvės aikštę, 04.08 Marijampolės Basanavičiaus aikštę, 04.09 Alytaus S.Dariaus ir S.Girėno bei 04.29 Utenoje Utenio aikštę užplūs bene gausiausias tautodailininkų ir liaudies meistrų sambūris, subursiantis kiekviename mieste virš 150 prekybininkų. Mugėse galėsite įsigyti gardžių lietuviškų maisto produktų. Jūsų lauks ūkininkų turgelis, šviežias tradicinis maistas, gardūs rankų darbo pyragai ir kiti gardėsiai. Bus gausu liaudies meistrų pagamintų darbų, autorinių gaminių, unikalių daiktų namams ir buičiai. Taip pat rasite platų asortimentą natūralių prekių – gaminių iš medienos, vilnos ir kitų natūralių medžiagų.

Partnerio nuotr./„Didžiųjų pavasarinių mugių“ bumas užgrius Lietuvą
Partnerio nuotr./„Didžiųjų pavasarinių mugių“ bumas užgrius Lietuvą

Mugės organizatoriai atkreipia dėmesį, kad reikiamų gaminių ir produktų už priimtiną kainą mugėje atras kiekvienas – tiek draugiškų kainų, tiek brangesnių ir prabangesnių prekių ieškotojai. O pavasarinės mugės dalyviai, savo ruožtu, gyventojus ir miesto svečiams žada nuolaidas, staigmenas ir netikėtus siurprizus.

Ne tik skanu, bet ir stilinga

Na, o norintys pamaloninti ne tik skrandį, mugėje ras viliojančių idėjų, kaip atnaujinti drabužinę, ruošiantis šiltajam sezonui. Pavasarinėje mugėje Jūsų lauks gausus būrys lietuviškų drabužių ir aksesuarų gamintojų, pristatysiančių pavasario / vasaros kolekcijas. Ieškantys stilingos aprangos galės įsigyti suknelių, rankinių, papuošalų, vyriškų drabužių ir aksesuarų, kurių nerasite nei vienoje standartinėje parduotuvėje.

Pamiršti nebus ir mažieji mugės lankytojai. Vaikams mugės dalyviai siūlys originalius rankų darbo žaislus ir kokybiškus, natūralių audinių drabužėlius.

Partnerio nuotr./„Didžiųjų pavasarinių mugių“ bumas užgrius Lietuvą
Partnerio nuotr./„Didžiųjų pavasarinių mugių“ bumas užgrius Lietuvą

Padės pasiruošti daržo ir ūkio sezonui

Mugės dalyvių gausa garantuoja iš tiesų platų siūlomų prekių asortimentą. Tačiau išskirtinio dėmesio pavasario mugėje sulauks tie, kurie ruošiasi pamažu įsibėgėjančiam daržo ir ūkio darbų sezonui. Sodininkai, daržininkai ir Lietuvos medelynų atstovai Jums siūlys plačią sodinukų, sėklų ir pavasarinių augalų įvairovę, o kartu suteiks Jums aktualias konsultacijas sodininkystės ir daržininkystės klausimais.

Pasidžiaugti pavasariu ir praleisti dieną kviečiami visi miestų gyventojai ir gretimų miestelių gyventojai bei miesto svečiai. Puoselėkime tradicijas „Didžiojoje pavasarinėje mugėje“ ir kartu smagiai bei nuotaikingai pasitikime pavasarį.

Platesnė informacija ir registracija: festivus.lt arba kontaktiniu telefonu +37067042441.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius