Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizaino maištininkai prasmę įžvelgia bendruomenės kūrime

Tarptautiškumo link judanti „popup.lt“ platforma jau aštuntus metus vienija aktualiausius vietos dizainerius ir jų kūrybą. Į Lietuvos rinką 2015 metais „popup.lt” įžengė kaip tikri maištininkai, pristatydami visuomenei dar negirdėtą iki šiol pop-up renginio formatą.
Popup.lt
popup.lt / Organizatorių nuotr.

Per metus įgavę pasitikėjimą ir bendrystę su MO muziejumi, ŠMC, Kotrynos bažnyčia, Paupio turgumi bei Lukiškių kalėjimu, dabar „popup.lt” fokusuojasi ties platformos plėtra, matydami, kaip stipriai keičiasi vartotojų ir pačių dizainerių poreikiai.

„popup.lt” platformos kūrėjus ypatingai džiugina, kad vis daugiau atsiranda pop-up stilistikos renginių. Tai tik įrodo, kad gyventojai labiau vertina vietinę kūrybą bei dizaino unikalumą. Būtent tokio pokyčio matymas neleidžia „popup.lt” platformai apsiriboti tik renginio formatu, todėl nuo pat pirmos veiklos dienos „popup.lt” buria dizainerius į vieną stiprią platformą.

„popup.lt” — unikali vieta, pristatanti daugybę kylančių menininkų, o gyvybinga vietos kūrėjų bendruomenė netolimoje ateityje taps ir puikiu pavyzdžiu bei tiltu kitiems geografiniams regionams. Leisdami susitelkti tik į savo kūrybą ir pasirūpindami rinkodara, IT ir administravimu, „popup.lt” grąžina galią patiems dizaineriams, suteikdama galimybę klestėti ir tapti sąmoningo dizaino judėjimo dalimi.

Visa didelė „popup.lt” dizaino bendruomenė šiemet susitinka dar vienoje neįtikėtinoje erdvėje — Energetikos ir technikos muziejuje. Nepaprastai įdomios muziejaus erdvės pulsuos tikra kūrybinga energija, kurią kurs dizaineriai, muzikantai, menininkai ir patys klientai kartu. Renginyje skambės ir „popup.lt” identiteto dalimi jau tapęs First time DJs konceptas, apjungiantis skirtingų sričių atstovus po vienu jaukiu stogu.

Organizatorių nuotr./popup.lt
Organizatorių nuotr./popup.lt

Prie „popup.lt” didžėjaus pulto jau grojo tokie žinomi žmonės kaip fortepijono virtuozas Petras Geniušas, kūrėja, festivalio „Mados infekcija” organizatorė Renata Mikailionytė bei modelis, tinklaraštininkė Simona Burbaitė. Kas šiemet skambės bendruomenėje, „popup.lt” dar neatskleidžia, bet prižada, kad pačiame Vilniaus centre muzika skambės garsiai, o jaukius pokalbius ir Kalėdines dovanas ras kiekvienas.

Organizatorių nuotr./popup.lt
Organizatorių nuotr./popup.lt

Toks Kalėdinis savaitgalis bus puiki proga visiems aplankyti ir patį muziejų. Tik gruodžio 10-11 d. Energetikos ir technikos muziejus taps atviras ir nemokamas visiems lankytojams. Būten „popup.lt” rengiamas Kalėdų Pop Up bus puiki erdvė gyvai pabendrauti su lietuviško dizaino atstovais, išgerti puodelį kombuchos bei su kokybiškos muzikos skambesiu pasitikti Kalėdinį jaukumą.

„popup.lt” organizuojamas Kalėdų Pop Up vyks gruodžio 10-11 d. 11-19 val. Energetikos ir technikos muziejuje, Rinktinės g. 2, Vilnius. Renginys nemokamas.

Daugiau informacijos – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius