-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Domo Emigrantes“ pradžiugino Lietuvos publiką aistringu muzikavimu

Gruodžio 11–16 dienomis „Arts Libera International“ kvietimu Lietuvoje svečiavosi italų grupė „Domo Emigrantes“, paskelidusi magišką, Pietų Italijos temperamentu ir dvasia alsuojančią muziką šešiuose miestuose.
„Domo Emigrantes“ koncertas
„Domo Emigrantes“ koncertas / „Arts Libera International“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Charizmatiški ir ekspresyvūs italai užbūrė publika nuo pat pirmų akordų – salėse skambėjo gausūs plojimai, žiūrovų šūksniai, tvyrojo šventiška ir pakili atmosfera.

Tiek lyriškos, tiek ekspresyvios dainos ir melodijos palietė žiūrovų širdis kaip šiltas Pietų Italijos vėjas, o kuomet muzikantai kreipdavosi į publiką lietuviškai, žiūrovai reaguodavo ypatingai džiaugsmingai.

Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, pakerėti nuoširdaus italų muzikavimo, žiūrovai susibūrė prie scenos ir šoko.

Marijampolėje atlikėjai pakvietė į sceną muzikuojantį berniuką, kuris kartu profesionalais muzikavo scenoje sukeldamas audringas ovacijas.

„Arts Libera International“ nuotr./„Domo Emigrantes“ koncertas
„Arts Libera International“ nuotr./„Domo Emigrantes“ koncertas
„Arts Libera International“ nuotr./„Domo Emigrantes“ koncertas
„Arts Libera International“ nuotr./„Domo Emigrantes“ koncertas

Visuose miestuose, kur vyko koncertai, publika aktyviai palaikė muzikantus, kvietė į sceną po kelis kartus bisui. O temperamentingieji italai atsidėkojo publikai ne viena emocinga ir uždegančia daina.

„Domo Emigrantes“ koncertinis turas buvo vienas iš ryškiausių ir įsimintiniausių šių metų įvykių Lietuvos kultūros padangėje.

Koncertų organizatoriai ir muzikantai džiaugėsi, kad pavyko apsilankyti ir pakoncertuoti ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, bet aplankyti ir mažesnius miestus – Marijampolę, Uteną, Širvintas, kur užsienio muzikantai ypatingai reti ir labai laukiami.

Suteikę mūsų šalies žmonėms daug džiaugsmo ir pozityvių emocijų „Domo Emigrantes“ muzikantai pažadėjo sugrįžti ir surengti audringus pasirodymus ateinančiais metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius