Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsa ir laisvė – iššūkiai akademiniam jaunimui

Š.m. gegužės 13–14 d. Vilniaus pedagoginio universiteto Aktų salėje vyks tarptautinė studentų mokslinė konferencija „XXI a. iššūkiai akademiniam jaunimui: drąsa kalbėti, laisvė gyventi“, kurioje pranešimus skaitys Vilniaus, Klaipėdos, Kauno technologijos, Vilniaus pedagoginio universitetų bakalaurantai, magistrantai, doktorantai ir svečiai iš JAV (pradžia – 10 val.).
Lietuvos edukologijos universitetas
Vilniaus pedagoginis universitetas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Renginį organizuoja VPU studentų asociacija “Drauge kelyje”, teigiama pranešime spaudai.

Dviejų dienų konferencijoje bus perskaityta 14 pranešimų, skirtų aktualioms temoms: “Lietuvos akademinio jaunimo raiška internetinėse medijose: naujienų portalai, internetiniai dienoraščiai (“blogai”), facebook.com, twitter.com ir kt.”, “Protestantiškosios darbo etikos dvasia ir pasaulinė ekonomikos krizė”, “Šiuolaikinės visuomenės bei žiniasklaidos formuojamas požiūris į tradicinę šeimą ir kohabitaciją”, “Krizinės situacijos: žurnalistų kuriama tikrovė ir socialinė realybė”, “Jaunimo pilietinio aktyvumo virtualiuose socialiniuose tinkluose potencialas ir problemas” ir kt.

Įsimins ši konferencija ir 5 Socialinės komunikacijos instituto bakalaurantėms – jos viešai gins savo diplominius darbus.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius