Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviguba „Depeche Mode“ vilionė Baltijos šalyse

Vienas „Depeche Mode“ koncertas – gerai, du – dar geriau! Šiuo šūkiu ateinančiais metais galės vadovautis šios grupės gerbėjai. Didžiausi ir nekantriausi kultinės britų grupės „Depeche Mode“ fanai turi galimybę savo numylėtinius išvysti net anksčiau nei Vilniuje planuojamo koncerto metu, nes keliomis dienomis anksčiau, gegužės 25-ąją, „Depeche Mode“ su „Tour of the Universe“ programa lips ir į „Skonto“ stadiono sceną Rygoje.
„Depeche Mode“
„Depeche Mode“ / Antono Corbijno nuotr.

„Tour of the Universe“ turėtų tapti vienu didžiausių koncertiniu turu 2009-aisiais pasaulyje ir šios grupės istorijoje. „Depeche Mode“ numato 22 šalyse sugroti 28 koncertus, pirmasis kurių įvyks gegužės 10 dieną Izraelyje, o paskutinis liepos 11 dieną Portugalijoje, rašoma M.P.3 pranešime.

Koncerto Latvijoje organizatoriai tikisi aktyviausių grupės gerbėjų iš Lietuvos susidomėjimo, tuo labiau, kad iš Šiaurės ir Vakarų Lietuvos – Klaipėdos, Mažeikių, Šiaulių, Biržų, Pasvalio ir kitų miestų – atvykti į „Depeche Mode“ koncertą Rygoje yra net arčiau nei Vilniuje, todėl sudarė galimybę bilietus į šį koncertą įsigyti ir „Tiketos“ prekybos taškuose mūsų šalyje. Šiuo metu jau yra parduota arti 15 000 bilietų į koncertą Latvijoje, tai sudaro maždaug pusę stadiono talpinamo kiekio.

Sekdami naujausių technologijų diktuojamomis madomis ir bendradarbiaudami su „Mute/EMI Records“ kompanija „Depeche Mode“ muzikantai įrašys savo koncertą Rygoje, tad bus galima įsigyti šio koncerto kompaktinę plokštelę.

Spalio pradžioje „Depeche Mode“ trijulė Dave‘as Gahanas, Martinas Gore‘as ir Andrew Fletcheris paskelbė kitais metais surengsiantys didžiules pasaulines gastroles „Tour of the Universe“, kurių gerbėjai laukė beveik trejus metus. Balandžio mėnesį grupė numato išleisti naują, jau dvyliktą savo naujų dainų studijinį albumą, kuris dar neturi pavadinimo. Pirmasis šio albumo radijo singlas turėtų pasirodyti vasario mėnesį. Apie naujas gastroles pranešusi grupė šiuo metu dirba Niujorke, kur įrašinėja būsimą albumą.

Šio turo metu scenos dizainu rūpinsis populiarus menininkas ir fotografas Antonas Corbijnas – daugumos „Depeche Mode“ vaizdo klipų autorius. Turo pasirodymuose grupė naudos tik savo atsivežtą įrangą, tai užtikrins aukščiausios kokybės koncertą.

Ilgiau nei 20 metų muzikuojanti Didžiosios Britanijos grupė „Depeche Mode“ yra viena žinomiausių pasaulyje ir viena geriausių koncertinių grupių muzikos istorijoje. Kiekvienas naujas muzikantų turas sulaukia milžiniškos sėkmės. Bilietai į 2006-ų metų „Depeche Mode“ turo „Touring the Angel“ koncertus tiek Vilniuje, tiek Rygoje buvo išparduoti gerokai iki jų, iš viso tąkart į 88 grupės koncertus pasaulyje buvo parduota apie 2 milijonus bilietų.

Didžiausiais grupės hitais yra tapusios dainos „Enjoy the Silence“, „People Are People“, „Just Can‘t Get Enough“, „Personal Jesus“, „I Feel You“, „Barrel of a Gun“, „Precious“ ir kitos, puikiai žinomos milijonams muzikos mylėtojų. Per savo karjerą „Depeche Mode“ pardavė daugiau nei 75 mln. įrašų. „Depeche Mode“ koncertas Rygoje vyks 2009 metų gegužės 25 dieną „Skonto“ stadione, o gegužės 27 dieną grupė atvyks koncertuoti į Vilniaus „Žalgirio“ stadioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius