Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džem'pub“: penkeri metai kokybiškos muzikos

Prieš penkerius metus duris atvėręs gyvos ir kokybiškos muzikos klubas „Džem'pub“ kauniečiams ruošia ypatingą staigmeną. Gimtadienio proga klubą, jo darbuotojus bei visus užsukusiuosius sveikins „Biplan“.
Iš pradžių buvęs ramiam pasisėdėjimui skirta vieta, ilgainiui „Džem'pub“ tapo šurmuliuojančiu klubu.
Vakarėlis / Nuotr. iš „Džem'pub“ archyvo.

Lygiai prieš penkerius metus, šiltą balandžio penktadienį, klube „Džem'pub“ įvykęs „Rebelheart“ koncertas paskelbė iki šiol tebesitęsiančios kelionės pradžią.

„Pradžioje „Džem'pub“ buvo tiesiog šauni vieta pasėdėti ar ramiai praleisti vakarą, – prisimena beveik nuo pat klubo gyvavimo pradžios čia dirbantis „Džem'pub“ siela Giedrius Ibianskas. – Tačiau bėgant laikui ši vieta virto šurmuliuojančiu gyvos muzikos klubu. Prie to prisidėjo ne tik penktadienio koncertai, bet ir karaokė bei akustiniai vakarai ir, žinoma, trečiadieniai regio stiliumi.“

Penkeri metai – tai daug ar mažai? Anot G.Ibiansko, tikrai daug. Mat didžioji dalis panašaus pobūdžio klubų Kaune paprastai užsidaro po metų ar dvejų. „Daugelis renkasi lengvesnį kelią užsidaryti ir po kiek laiko vėl atsidaryti, tik jau kitu pavadinimu. Žinote, naujos vietos žmonės traukia“, – tvirtina „Džem'pub“ projektų vadovas.

Per penkerius metus ant klubo scenos kauniečiai matė daugelį Lietuvos muzikinės padangės grandų. Čia ne kartą grojo „BIX“, Andrius Mamontovas, „Requiem“, „Saulės kliošas“, „Inculto“, „Biplan“ ir kiti.

„Kuo toliau, tuo dažniau į klubą mes nebesutalpiname visų norinčiųjų užeiti. Džiugu, jog tokiu būdu lankytojai parodo vertinantys mūsų pastangas, nes Kaune šiuo metu esame vieni iš nedaugelio, kurie nesiorientuojame į elektroninę muziką“, – pabrėžė G.Ibianskas.

Paklaustas, ką kauniečiai galėtų atnešti dovanų, klubo atstovas šyptelėjo: „Daug geros nuotaikos ir pasiryžimo linksmybėmis kilnoti lubas.“

„Džem'pub“ ir jo svečius su gimtadieniu šiandien sveikins „Biplan“, kurie Kaune pristatys į kelionę po Pietų Ameriką išvykusiems Martynui Starkui bei Vytarui Radzevičiui specialiai sukurtą dainą „1000 kelių“.

Koncerto pradžia – 22.22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius