-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estai nebuvo tinkamai pasirengę seksualiam popkaralienės Madonnos šou (atnaujinta 08.51 val., nuotraukos, video)

„Aš buvau Madonnos koncerte!“, „Tu matei, kaip gerai ji atrodo?“, „Buvo nerealu“ – tokios frazės aidėjo po Taline įvykusio pelnytai popkaraliene vadinamos Madonnos koncerto. Per dviejų valandų šou 50-metė atlikėja demonstravo stebėtiną ištvermę, puikią fizinę formą ir pagyrų vertą balsą.
Madonnos koncerto akimirka
Madonnos koncerto akimirka. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madonna

Nors koncertas kiek vėlavo – didžėjus Paulas Oakenfoldas ant scenos lipo apie 20 val., o pati Madonna pasirodė kiek po 21 val. – laukti buvo verta. Pasirodžiusi popkaralienė sulaukė šūksnių audros. Pirmus du kūrinius atlikdama dainininkė, atrodė, tausoja save. Dalį gerbėjų ji net spėjo išgąsdinti, neva jos būklė nebe tokia kaip kadaise. Tačiau per trečiąjį kūrinį ji atgijo – energingai šokinėdama per šokdynę ji demonstravo, kad 50 metų jai nieko nereiškia, o fizinė forma puiki.

Stebėtina ir tai, kad ji šoko nė trupučio neatsilikdama nuo savo šokėjų, vartėsi kūlversčiais bei sukosi it vijurkas, nors pastarieji avėjo sportbačiais, o ji aukštakulniais arba bateliais ant aukštų platformų.Popkaralienė nudžiugino gerbėjus ir tuo, kad ne tik buvo užsiėmusi pasirodymu, bet ir bendravo su publika. Pasveikinusi visus „Labas, Estija“, Madonna ragino žiūrovus parodyti, kaip jie moka šėlti. Ji nevengė duoti savo mikrofono išbandyti ir arčiausiai scenos, vadinamojoje fanų zonoje, esantiems jos gerbėjams.

Skirdama dainą merginoms atlikėja koketavo su savo šokėjomis, o už jos, vaizdo projekcijose, buvo demonstruojamos įvairių jos gyvenimo tarpsnių nuotraukos. Madonna privertė sušukti net romiuosius estus dainos metu įsisiurbdama vienai šokėjų į lūpas.

Raudonos kelnaitės ir sudėtinga scena

Atrodytų, popkaralienės jau negali vadinti mergina, tačiau ji rodė įspūdingai gerai išsilaikiusį kūną – visą koncertą vilkėjo seksualius drabužius, o vieną akimirką net leido vyrams paganyti akis nusimesdama sijoną ir rodydama tik raudonas kelnaites.

Stebėtina ir tai, kad ji šoko nė trupučio neatsilikdama nuo savo šokėjų, vartėsi kūlversčiais bei sukosi it vijurkas, nors pastarieji avėjo sportbačiais, o ji aukštakulniais arba bateliais ant aukštų platformų.

Pagyrų verti ir Madonnos koncertui paruošti vaizdo efektai. Žiūrovai grožėjosi įspūdingomis skirtingo tipo – animuotomis, iš nuotraukų ir tarsi iš kompiuterinių žaidimų ištraukų padarytomis –vaizdo projekcijomis, o sutemus – lazerių šou. Ypač įsimintinas buvo animuotų projekcijų palydėtas dviejų a la samurajų pasirodymas. Du afrikietiškomis kasytėmis plaukus pasipuošę šokėjai publiką užbūrė laužytais robotų stiliaus šokio judesiais.

Apskritai viso koncerto metu Madonnos šokėjai, kurių scenoje kartais buvo net per 10, demonstravo aukščiausią profesionalumo lygį. Susižavėjimą kėlė ir pati koncerto scena, kuri buvo ne tik milžiniška, bet ir techniškai sudėtinga, judanti ir sudarė galimybes Madonnai, palaikymo šokėjams ir net fortepijonui išnirti tarsi iš niekur.

Madonnai – pagyros, estams – priekaištai

Dauguma į Madonnos koncertą Taline susirinkusių užsieniečių, tarp jų ir lietuvių, liko nustebinti jo rengėjų neorganizuotumu. Nors iš anksto buvo prognozuojamas neeilinio masto įvykis, atrodė, kad miestas atvykėlių antplūdžiui nepasiruošęs.

Nebuvo jokių nuorodų, ženklų, rodančių, kaip nuvykti į koncertą, pasiekti automobilių statymo vietas. Pakeliui į koncerto teritoriją nebuvo dažnam dideliam renginiui būdingos savanorių, rodančių kelią ir konsultuojančių rūpimais klausimais, gausos. Jų apskritai nebuvo. Į akis krito ir neatidus patikrinimas įeinant į koncerto teritoriją. Atidžiau buvo tikrinamas vos kas penktas krepšys, tad norintieji galėjo prasinešti ne tik fotoaparatus, bet ir ginklus ar alkoholį.

Eismas buvo ribojamas tik vienoje, su koncerto teritorijos siena besiribojančioje, gatvėje. Po koncerto tai sudarė rimtų nepatogumų – tūkstančiai žiūrovų plūstelėjo iš koncerto važiuojamąja kelio dalimi ir taip sudarė milžiniškas automobilių spūstis ar net visiškai paralyžiavo eismą. Policijos pareigūnai eismą reguliuoti pradėjo tik po gero pusvalandžio.

Lietuviai Madonnos gerbėjai taip pat pastebėjo, kad estų publika buvo pernelyg rami – susilaikė nuo trankių šokių ir vos keletą kartų leido sau sušukti. „Turbūt Madonna, grįžusi į viešbutį stebėsis, kaip tiek daug žmonių taip tyliai šaukė“, – juokavo iš Vilniaus į Taliną atvykusi Jolanta.

Madonnos gerbėjai skirstėsi virš Talino pakibus mėnulio pilnačiai – vieni dainuodami ką tik girdėtas dainas, kiti dalindamiesi įspūdžiais traukė kas kur. Dalis į trankius afterparty, kiti ilsėtis namuose ir viešbučiuose, o treti, sėdę į automobilius, naktį skyrė kelionei namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius