Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalio „VAROM! summer fest‘17“ publika vos spėjo šėlti

Blaivias pramogas propaguojantis festivalis „VAROM! summer fest‘17“ pavyko – paskutinį birželio savaitgalį prie Pailgio ežero susirinkęs tūkstančio dalyvių būrys buvo lyg patvirtinimas – sąmoningai linksmintis tapo ir madinga, ir prasminga.
Festivalio „VAROM! summer fest‘17“ publika vos spėjo šėlti
Festivalio „VAROM! summer fest‘17“ publika vos spėjo šėlti / Projekto partnerio nuotr.

„Renginio dalyviai pastebėjo, kad mūsų festivalis siūlo tiek daug veiklų, kad susirinkę vos spėjo išklausyti jas dominančių paskaitų, save išbandyti naujose sporto mankštose ar sudalyvauti varžybose bei paklausyti diskusijų ir muzikos. Daugelis lakstymo maratoną po erdves pradėjo nuo pat ryto ir tai tęsėsi visą dieną“, – teigia renginį organizuojančios VŠĮ „Blaivios pramogos“ direktorius Simonas Dailidė.

Daugelis lakstymo maratoną po erdves pradėjo nuo pat ryto ir tai tęsėsi visą dieną.

Susirinkusiųjų, anot jo, neišbaigė ir lietingas oras. Šeštadienį festivalio „VAROM! summer fest‘17“ metu dešimtys lektorių kiekvienos paskaitos auditorijoje sutraukė apie pusšimtį klausytojų. Kiti dalyviai varžėsi rankų lenkimo turnyre, kuriam teisėjavo čempionas Šarūnas Manarka. Sporto entuziastai dieną pradėję intensyvaus sporto treniruotėse, tęsė aktyvų dalyvavimą karate savigynos pamokose ir kaitinosi profesionalaus pirtininko pirtyje.

Vaikams renginyje pramogų taip pat netrūko: rankdarbių dirbtuvės, piešiniai ant rankų, pasijodinėjimas žirgais.

Projekto partnerio nuotr./Festivalio „VAROM! summer fest‘17“ publika vos spėjo šėlti
Projekto partnerio nuotr./Festivalio „VAROM! summer fest‘17“ publika vos spėjo šėlti

Festivalio organizatoriai pristatė renginio naujovę – „talk show“ pobūdžio diskusijas pagrindinėje scenoje. Pirmieji svečiai – Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, intensyvaus sporto treneris ir motyvacinės knygos autorius Ignas Bakėjus bei lektorius Darius Ražauzkas. Renginio metu jie dalijosi mintimis apie festivalių kultūrą, mėgstamą muziką, atskleidė savo patirtį, kokia mankšta pradeda rytą.

Kalbėdamas apie siūlomą žvalios dienos pradžią A.Veryga užsiminė apie pomėgį rytais pabėgioti palei upę, I.Bakėjus prakalbo apie įprotį su grupe bendraminčių bėgti ir mankštintis miesto centre, o sporto pratimus daryti net einant pėsčiųjų perėja. Lektorius D.Ražauskas ryte patarė ne tik judėti, bet užsiimti ir „proto higiena“ – jį išvalyti kvėpavimo ar jogos praktikomis.

Vakaro kulminacija tapo Donato Montvydo koncertas ir šventinis fejerverkas

„Toks žmonių aktyvumas, lektorių, garsių žmonių entuziazmas ir palinkėjimai, skatina tęsti blaivių pramogų kultūros populiarinimą, tad ir ateityje žadame daug įdomių projektų“, – festivaliui besibaigiant apibendrina S.Dailidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius