Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Be2gether” į savo komandą priėmė pustrečio šimto savanorių

Muzikos ir meno festivalis „Be2gether“ į organizacinę komandą priėmė pustrečio šimto savanorių. Kaip ir ankstesniais metais iš kelių šimtų kandidatų buvo atrinkti jaunuoliai, kurie savanoriškai padeda organizaciniuose darbuose bei rūpinasi renginio tvarka viduje.
Savanoriai
Savanoriai / Organizatorių nuotr.

Festivalio organizatoriai džiaugiasi, kad nemaža dalis savanorių, dirbusių ankstesniais metais, vėl nori dirbti kartu. „Nors savanorio pareigos festivalyje yra gana sudėtingas išbandymas, pamažu atsiranda tikrųjų savanorystės principų supratimas ir tarp jaunų žmonių gimsta savanoriavimo festivalyje tradicija. Mums džiugu, kad savanorių būryje atsiranda naujos socialinės, pilietinės bei kultūrinės iniciatyvos, kurias savanoriai kartu įgyvendina ne tik festivalio rėmuose“, – apie savanorių darbą kalba „Be2gether“ organizatoriua Giedrius Klimkevičius.

Festivalyje savanoriai atlieka įvairias funkcijas: teikia informaciją svečiams, lydi iš užsienio atvykusias muzikos grupes, padeda darbuose prie scenų, rūpinasi festivalio vidaus tvarka, budi palapinių miestelyje bei automobilių stovėjimo aikštelėje. Savanoriams yra vedami specialūs mokymai, kuriuose jie ruošiami darbui renginio viduje, bendravimui su lankytojais.

„Be2gether“ festivalis yra didžiausias muzikos ir meno renginys Lietuvoje, vykstantis tris dienas ir dvi naktis atviroje erdvėje. Organizatorių teigimu, toks renginys neišsiverstų be savanorių pagalbos ir tokio masto renginiams yra įprasta pasitelkti į pagalbą šimtus savanorių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius