-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis „Nida Jazz Maratonas“ ruošiasi ypatingai šventei

Jubiliejinis festivalis „Nida Jazz Maratonas“ vyks jau 20-ąjį kartą ir kvies džiazo gerbėjus susitikti vienoje gražiausių pasaulio vietų – romantiškoje Nidoje. Festivalio koncertai vyks liepos 30 – rugpjūčio 1 dienomis, o programoje bus galima sutikti Lietuvos, Lenkijos ir Latvijos džiazo legendas.
Festivalis „Nida Jazz“
Festivalis „Nida Jazz Maratonas“ / Partnerių nuotr.
Temos: 2 Nida Festivalis

„Per du dešimtmečius festivalis tapo reiškiniu, be kurio tokiu metu Neringoje poilsiaujantys svečiai nebeįsivaizduoja savo atostogų. Šiais metais festivalį organizuojame kartu su Neringos miesto savivaldybe ir dėkojame visiems ištikimiems festivalio rėmėjams. Džiaugiamės, kad šiuo sudėtingu laikotarpiu mums pavyko pasikviesti koncertuoti tokias džiazo legendas kaip Vladimir Čekasin, Krzysztof Kobylinski, Maris Briezkalns ir kitus gerai žinomus pasaulio džiazo grandus“, – teigia festivalio organizatorius ir prodiuseris Leonidas Šinkarenka.

VIDEO: Leonido Šinkarenkos kvietimas į festivalį „Nida Jazz Maratonas“

Liepos 30 – ąją, pirmąją festivalio dieną, koncertas vyks Tomo Mano namelyje, o kitus du vakarus Nidos prieplaukoje, prie marių. Festivalio organizatoriai žada, jog šį kartą festivalis bus pilnas prisiminimų ir nostalgijos.

Jubiliejinę programą ketvirtadienį, liepos 30 d. pradės lenkų atlikėjo Krzysztof Kobylinski programa „Piano Solo“. Penktadienį, liepos 31 d., džiazo muzikos gerbėjų lauks du labai skirtingi pasirodymai – Giunter Percussion „Interzones“ (Lietuva) ir Maris Briezkalns kvintetas kartu su dainininke Dinara Rudane (Latvija). Šeštadienio vakarą, rugpjūčio 1-ąją dieną, festivalį uždarys latvių funky grupė „Very Cool People“ ir lietuvių grandai – Vladimiro Čekasino ir jo draugų nostalgiškas koncertas, pavadintas „Probably Never Again“ (liet. „Galbūt niekada daugiau“). Kartu su saksofonininku V.Čekasinu ir bosininku L.Šinkarenka gros Vytautas Labutis (saksofonai, klavišiniai), Oleg Molokojedov (klavišiniai), Arvydas Jofė (mušamieji) ir Gediminas Laurinavičius (perkusija).

Partnerių nuotr./Festivalis „Nida Jazz Maratonas“
Partnerių nuotr./Festivalis „Nida Jazz Maratonas“

Kaip dovana kurorto svečiams ir gyventojams, šiais metais visi festivalio renginiai bus nemokami. Tiesa, renginio organizatoriai primena, kad žmonių saugumas bei jų sveikata yra svarbiausia, todėl esant reikalui gali būti ribojamas žiūrovų skaičius koncerto metu, Tomo Mano namelyje.

Su išsamia šių metų „Nida Jazz Maratonas“ programa galima susipažinti festivalio tinklalapyje www.nidajazz.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius