Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalis Vilniuje sujungs metalo, elektroninę muziką bei vizualiuosius menus

Į šių metų balandžio mėn. 12-13 d. vyksiantį ekstremalios muzikos festivalį „Armageddon Descends“ atvyksta tituluotas kolektyvas iš Lenkijos, perspektyvūs vokiečiai, bei žinomas sunkiosios scenos grupių fotografas „Void Revelations“. Apie tai rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Armageddon Descends“ pasirodys „Arkhad“
„Armageddon Descends“ pasirodys „Arkhad“ / Organizatorių nuotr.

Savo dalyvavimą renginyje patvirtinto gerai žinoma Lenkijos kompanija „Doombringer“. Nors kolektyvo kraityje - vos vienas studijinis albumas, tačiau jų gretose groja gerai žinomi kaimyninės šalies muzikantai, todėl „Doombringer“ neretai kviečiami į renginius kaip aukščiausio lygio grupė.

„Doombringer“ - tai agresyvi metalo muzika, kuriai didelę įtaką padarė legendinės Graikijos scenos skambesys.

Organizatorių nuotr./„Doombringer“
Organizatorių nuotr./„Doombringer“

Festivalyje „Armageddon Descends“ pasirodys ir kol kas mažai žinoma, tačiau perspektyvi „doom metal“ stilių propaguojanti komanda iš Vokietijos „Morast“. Nors kolektyvas debiutavo vos prieš keletą metų, jų kūryba ir gyvi pasirodymai kaip mat susilaukė teigiamų tiek žiūrovų, tiek ir kritikų dėmesio.

„Į festivalį visuomet norime pakviesti ne tik gerai žinomus vardus, tačiau ir mažiau matomus, bet stiprius, perspektyvius kolektyvus. Tokiu būdu ne tik stengiamės publikai pristatyti grupes, kurios po kelių metų jau gros didžiausiuose Europos festivaliuose, bet ir suteikiame progą kolektyvams būti išgirstiems toliau nuo savo gimtųjų miestų“, - sako vienas iš „Armageddon Descends“ organizatorių Dainius Prakapavičius.

Organizatorių nuotr./„Morast“
Organizatorių nuotr./„Morast“

Renginio metu fotografijų parodą surengs žinomas foto-menininkas iš Vokietijos „Void Revelations“. Autoriaus kolekcijoje - eilė sunkiosios muzikos grupių fotosesijų, išskirtiniai kadrai iš scenų užkulisių, festivalių vakarų Europoje.

Be „Void Revelations“, festivalio metu savo autorinius darbus demonstruos ir prancūzų menininkas „Metastazis“.

Elektroninę renginio dalį papildė Lietuvos techno muzikos veteranas „Arkhad“, anksčiau žinomas kaip „Inner“. Atlikėjo kūryba, yra eksperimentinė ir gyvai atliekama pasitelkiant tik analoginius instrumentus, ir skambės išskirtinai grubiai. „Arkhad“ prisijungia prie kitų, jau anksčiau skelbtų kolektyvų: „Budrūs“, „Brighter Death Now“, „Shibalba“, „The Dead Creed“.

Primename, jog festivalyje pasirodys jau anksčiau skelbtos sunkiosios scenos grupės „Bölzer“, „Ulcerate“, „Devouring Star“, „Fides Inversa“, „Lvcifyre“, „Aluk Todolo“. Festivalis vyks 2019 metų balandžio 12-13 dienomis Vilniuje, kultūros bare „Kablys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius