-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fluxus ministerijoje“ – džiazo savaitgalis

„Fluxus Ministerija“ lankytojus kviečia savaitgalį praleisti kartu, klausantis džiazo variacijų.
Natos
Natos / 123RF.com nuotr.

Jau šį penktadienį, nuo 21 valandos „Fluxus Ministerijos“ lankytojus džiugins grupės „Jing’a’ling“ džiazo koncertas. Jauna grupė savo muzikos stilių apibūdina kaip varijuojanti tarp nu-jazz, alternatyvios muzikos ir turintį užuominų į alternatyvų roką.

Šeštadienį, nuo 20 valandos „Fluxus Ministerijos“ „Jazzara“ klube – grupės „Fun Clock“ koncertas. „Fun Clock“ – septynių jaunų žmonių grupė, susibūrusi 2009-aisiais, atliekanti funk, funk džiazo, disko stiliaus muziką.

Šeštadienį, nuo 21 valandos – Lotynų Amerikos ritmai su šokių grupe „Bachata Souls“.

Nuo rugsėjo 19 dienos lankytojams 3 „Fluxus Ministerijos“ aukšte atvira Katažynos Jancevič paroda „Vadink mane paprastai“. Anot autorės, pagrindinė darbų tema – žmogus, jo kelias, sprendimai, vidinis ir išorinis pasauliai, požiūris į aplinką ir jos įtaka.

Fluxus Ministerijos 3 aukšto fojė vis dar galima pamatyti parodą „Lomografika“, kurioje ir lankytojai turi galimybę interpretuoti kūrinius savaip, čia pat, ant fotografijų užrašant savo mintis. „Lomografika“ – tai keliasdešimties lietuvių sukurtos bei vis dar kuriamos fotografų iš Prancūzijos, Vokietijos, Singapūro, Lietuvos, Latvijos bei Italijos darbų interpretacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius