-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gitaristo Paulo Gilberto komandoje koncertuos grupės „Toto“ narys Tony Spinneris (video)

Savo paskutinį albumą „Fuzz Universe“ Europos turo metu Paulas Gilbertas pristatys Vilniuje jau kitą savaitę. Kartu su juo šiame ture gros būgnininkas Jeffas Bowdersas ir bosistas Craigas Martini, kurie padėjo įrašyti naująjį albumą studijoje. Kaip staigmeną Paulas į grupę šiam turui pasikvietė gitaristą ir vokalistą Tony Spinnerį.
Tony Spinner
Tony Spinner / Organizatorių nuotr.

Tony koncertuoja kaip solo atlikėjas, jau daugiau kaip dešimtmetį jis taip pat yra legendinės grupės „Toto“ narys, 90-aisiais jis gastroliavo kartu su Paulu koncertiniame ture po Japoniją. Tony yra žinomas savo nepaprastu gebėjimu miksuoti roką ir bliuzą, kaip greitojo grojimo gitara meistras, taip pat jis yra labai vertinamas už ypatingus vokalinius gebėjimus.

Jis nesikoncentruoja šlovei ir fortūnai, nebando daryti dirbtinio įspūdžio, jis tiesiog nuoširdžiai myli muziką. Tony leidžia savo emocijoms išsilieti gitaros pagalba. Kiekvienas jo atliekamas kūrinys, nesvarbu kokio stiliaus, yra kupinas ritmikos, emocijų, dinamikos ir išgryninto skambesio.

Tony Spinneris labiausiai klausytojams žinomas kaip gitaristas, dainininkas ir įvairių grupių narys. Jis ilgą laiką bendradarbiauja su Patu Traversu, dalyvauja Paulo Gilberto įrašuose. Jį galima girdėti visuose „Toto“ koncertiniuose įrašuose nuo 1999 iki šių dienų bei matyti koncertiniuose turuose po visą pasaulį. Šalia savo nuolatinės sesijinio muzikanto veiklos, Tony Spinner’is visą laiką dirbo kaip solo atlikėjas, išleido 6 solo albumus, kaip kviestinis muzikantas sutinkamas daugybėje kitų artistų albumų ir proginių įrašų.

Būkite pasiruošę įstabioms gitarinėms partijoms. Paulas su savo komanda pristatys naujus kūrinius, taip pat atliks geriausiai žinomas kompozicijas iš „Mr. Big“, „Racer X“ ir jo solo karjeros pradžios laikotarpio, laukite ir kitų staigmenų.

Paulo Gilberto koncertas įvyks Vilniuje lapkričio 24 dieną, klube „New York“. Bilietus į šį renginį galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose, internetu www.tiketa.lt ir renginio dieną klubo kasoje. Renginio pradžia 19 val. Visi sėdimi bilietai į šį koncertą išpirkti iš anksto, todėl norintys pasiklausyti šio puikaus gitaristo-virtuozo grojimo dar gali suskubti įsigyti stovimus bilietus.

VIDEO: Paul Gilbert European Tour!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius