-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grupė „Stipriai kitaip“ ketina Kairėnų vasaros festivalyje pažadinti pasaulį

Grupė STIPRIAI KITAIP Kairėnų vasaros festivalyje surengs išskirtinį vakarą. Trys menininkai – Ainis Storpirštis, Vidas Bareikis ir Pranas Dapšauskas vėl kartu žengs į trečiojo Kairėnų vasaros festivalio Botanikos sode sceną ir kartu su savo gerbėjais dainuos jau kultinėmis tapusias dainas.
stipriai-kitaip-66634248
stipriai-kitaip-66634248 / Festivalio organizatorių nuotr.

Grupės koncerte susipins šmaikštus, kartais kandus bendravimas su publika, nepakartojami dainų tekstai, akrobatiniai triukai ir gaivališka improvizacija, kurioje žiūrovas savo (ir ne savo) noru taps aktyviu ir svarbiu vyksmo dalyviu.

Trečiasis Kairėnų vasaros festivalis, kurį pristato „Geros muzikos ekspertai“ ir restoranas „Aula“, startavo gegužės mėnesio pabaigoje. Koncertai vyksta VU Botanikos sode, vietoje, kurioje dera nuostabūs vaizdai, grynas oras ir puikus laikas jį leidžiant šeimomis, poromis ar pavieniui. Ir visa tai galima rasti pačiame Vilniaus mieste.

Nuo gegužės iki rugsėjo mėn. žiūrovai turi galimybę mėgautis Kairėnų dvaro parko žaluma, gražiausiais augalais ir medžiais bei geriausių Lietuvos atlikėjų koncertais po atviru dangumi.

VU Botanikos sodas pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Mėgstantiems sveiką gyvenimo būdą – dviračiais ir pėsčiomis. Bet kuriuo atveju, atvykus čia – praleistas laikas bus pats geriausias besibaigiančiam savaitgaliui. Kviečiame atsinešti pledus bei pasidaryti šaunius piknikus po atviru dangumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius