-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės ,,AstroGeorgia” koncerte – negirdėtos improvizacijos (nuotraukos)

Lyriškas ir jaukus – taip apie grupės ,,AstroGeorgia” koncertą kalbėjo sostinės klubo ,,New York” svečiai. Ketvirtadienio vakarą jie džiaugėsi Gruzijos atstovų muzika, aktyviai dalyvavo akcijoje ,,Lietuva – Gruzija VIENA ŠIRDIS”.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Martyno Siruso/adfoto.lt

Jos metu surinktos lėšos bus skiriamos paremti karo metu nukentėjusiems Gruzijos vaikams. Grupės ,,AstroGeorgia”nariai džiaugėsi publikos nuotaika, taip pat minėjo savo šalies Nepriklausomybės dieną. 

,,Šį kartą jie jums parodys visiškai kitokią muziką”, – prasidėjus vakarui žadėjo akcijos ,,Lietuva– Gruzija VIENA ŠIRDIS” organizatorė Edita Mildažytė. Akivaizdu, kad jos pažadas buvo  išpildytas. ,,AstroGeorgia” atliko skirtingo stiliaus kūrinius, scenoje pasirodė 11 ansamblio narių. Jie grojo kelių rūšių styginiais ir mušamaisiais insrtumentais, taip sukurdami autentiškas improvizacijas.
,,Ar čia daug gruzinų, atsiliepkite” , – traukti savo šalies dainas kartu ragino  grupės nariai. Svečiai turėjo puikią progą susipažinti su gruzinų kūrinių atlikimu, ritmais. Itin didelias ovacijas sukėlė grupės narių giedojimas pagal senąsias Gruzijos liaudies muzikos tradicijas.

Didžiąją dalį susirinkusių sudarė  gruzinai. Jie ne tik džiaugėsi saviškių pasirodymu, bet ir  skaičiavo laiką iki Eurovizijos dainų konkurso pradžios.

,,Balsuokime už Gruzijos atstovus, o jie palaikys mūsiškius. Kitu atveju, bus verta persvarstyti mūsų santykius”, – smaikštavo E.Mildažytė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius