-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyčio Ivanausko teatras kviečia puodelio kavos!

Jau rytoj, spalio 5 dieną, antradienį, 19 ir 21 val. Menų spaustuvėje – Gyčio Ivanausko teatro premjera „Dialogai“!
Spektaklis "Dialogai"
Spektaklis „Dialogai“

Spektaklio premjeroje šokėjos atskleis netikėtą moters pusę, šokio kalba bus išreiškiama ne tik meilė, neapykanda, bet ir moters vieta visuomenėje bei tobulumo siekimas ir ieškojimas.

Ilgametės Gyčio Ivanausko scenos partnerės Brigita Urbietytė ir Agnė Ramanauskaitė, kartu vaidinusios spektakliuose „Vyrai baltais sijonais“ „8 kvadratiniai metrai“, „Praba“, užaugo ir nusprendė savarankiškai pristatyti savo šokio spektaklį.

Duetu šokančios merginos teigia, kad kartu jos yra puikus tandemas, mat įvairiuose projektuose dirba jau septynerius metus. Spektaklis „Dialogai“ buvo brandinamas porą metų –  šiuolaikinio šokio spektaklyje bus atskleista netikėta moters pusė.

„Nenorime kalbėti tuščiai, abi esame moterys ir pačios esame išgyvenusios scenų, kurias parodysime žiūrovams, juk mums jau nebe šešiolika“, – šypteli 32-ejų argentinietiškojo tango virtuozė B.Urbietytė.

Pats GI teatro įkūrėjas sako besidžiaugiantis, kad kolegės savarankiškai kuria, tačiau retsykiais ir pats užsuka į repeticijų salę. „Moteriškumas dažnai pamirštamas scenoje. Gera, kad Brigita ir Agnė tai ištraukė į paviršių“ – sako G.Ivanauskas.

Intensyviai repetuojančios šokėjos sako, kad premjeroje vyraus netikėti ir iki šiol nematyti šokio žingsneliai, taip merginų duetas nutarė nustebinti šiuolaikinio šokio gerbėjus. Aktorės ieško atsakymų, kodėl  moterys taip dažnai negali būti savimi. „Mes ieškome priežasčių ir randame atsakymus“, – intriguoja A.Ramanauskaitė.

Aktorių kosiumams, kuriuos kūrė dizaineris Tomas Bagackas, skirti audiniai buvo specialiai atvešti iš Prancūzijos. 

Gyčio Ivanausko teatro spektaklio „Dialogai“ premjera – spalio 5 dieną „Menų spaustuvėje“; spalio 10 dieną Kauno valstybiniame dramos teatre; spalio 20 dieną Šiaulių kultūros centre; spalio 27 dieną Kėdainių kultūros centre; spalio  28 dieną Panevėžio kultūros centre. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius