Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyčio Ivanausko teatras Šv.Kotrynos bažnyčioje vėl rodys „Atgyjančius kūnus“

Jau antradienį, rugsėjo 28 d., 20 valandą, Gyčio Ivanausko teatras pristatys ypač retai rodomą šokio, šviesų ir muzikos spektaklį „Atgyjantys kūnai“.
Atgyjantys kūnai
Atgyjantys kūnai / Teatro archyvinė nuotrauka

Vilniečių ir miesto svečių ypač pamėgtoje vietoje, viename gražiausių sostinės vėlyvojo baroko architektūros paminklų vyksta tik išskirtiniai kultūros renginiai. „Mūsų teatras Šv.Kotrynos bažnyčioje pasirodo tik su „Atgyjančiais kūnais“. Tai jausmingas spektaklis, kuris sukurtas specialiai šiai dvasingai erdvei“, –  spektaklį pristato Gytis Ivanauskas.

Gausaus dekoro apsuptyje netikėtai pasigirdus Michaelo Galasso muzikai viena po kitos altoriuje stovinčios skulptūros atgyja, lipa į sceną pasakodamos savo istoriją šokiu. Žiūrovams jos kalbės apie meilės paiešką ir jos laukimą; apie susitinkančius ir išsiskiriančius žmonių likimus, apie vienatvę ir liūdesį su saikingu humoro jausmu ir žiupsneliu ironijos, o jas įkūnys daugeliui puikiai pažįstami Edita Užaitė, Brigita Urbietytė, Gytis Ivanauskas, Evaldas Taujanskis ir Naglis Bierancas. Tačiau ne viskas taip dramatiška, nes net ir liūdesys šiame spektaklyje pateikiamas su tik Gyčio Ivanausko teatrui būdingu saikingu humoru ir ironija.

Spalio 5 dieną Menų spaustuvėje, Vlniuje, ištikimiausiems, visuomet laukiamiems naujiems Gyčio Ivanausko teatro žiūrovams jubiliejinio sezono atidarymo proga bus pristatyta intriguojama, „subanasuota moterims, bet labiau skirta vyrams” teatro naujiena „Dialogai“. Čia šokėjos Brigita Urbietytė ir Agnė Ramanauskaitė, padedamos G.Ivanausko, papasakos moters gyvenimu paremtą istoriją, kurioje, prižada, kiekvienas ras bent dalelę savosios. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius