-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Helovinas su lietuviška „Red Hot Chili Peppers“ versija

Vienos populiariausių pasaulio grupių – „Red Hot Chili Peppers“ – vokalistas Anthony Kiedisas turi lietuviško kraujo. Deja, muzikos žvaigždės kol kas neplanuoja savo gastrolių Lietuvoje, o kol grandioziniai jų koncertai tėra muzikos gerbėjų svajonė, Anthony Kiedisu taps vieno lietuviško realybės šou nugalėtojas Justas.
Justas
Justas / Organizatorių nuotr.

Spalio 29 d. Kauno klube „Combo“, spalio 30 d. Klaipėdos klube „Kiwi“ bei per patį Heloviną, spalio 31 d., Vilniaus klube „New York“ Justas surengs grandiozinius renginius „Halloween goes Red Hot Chili Peppers“. Juose populiarusis dainininkas su gyvai grojančia grupe ne tik pristatys amžinus amerikiečių grupės hitus, bet ir surengs tikrą karnavalą. Į jį žmonės kviečiami atvykti specialiai pasiruošę. Koncertų aprangos kodas dvigubas – „Red Hot Chili Peppers“ ir Helovinas. Vadinasi, ištiestomis rankomis bus laukiami stilingi rokeriai su kaukėmis. 

Programoje „pipirų“ hitai

Viena iš priežasčių, dėl kurių buvo pasirinktas šis projektas, ta, kad JAV grupės lyderio, multimilijonieriaus dainininko Anthony Kiediso proseneliai buvo lietuviai Antanas ir Julija Kiedžiai. Anot organizatorių, Justo balso tembras beveik idealiai atitinka amerikiečio tembrą.
 
Justas pristatys 18 geriausių amerikiečių kūrinių. „Red Hot Chili Peppers“ dainas jis atliks su profesionaliais muzikantais: būgnus muš Jurgos Šeduikytės būgnininkas Vytis Vainilaitis, bosine gitara gros Marijono Mikutavičiaus bosistas Paulius Jaskūnas, o elektrinę gitarą „pjaus“ Manto ir grupės ŽAS gitaristas Viktoras Jonušis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius