Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauną sugrįžta šveicarų džiazmenai „Brink Man Ship”

Nemuno prieplaukos amfiteatre vykstančio vasaros festivalio „Daugirdas gyvai“ scenoje rugpjūčio 4 d., ketvirtadienį, 19 val., pasirodys kauniečiams puikiai pažįstamas džiazo kolektyvas „Brink Man Ship” iš Šveicarijos.
Šveicarijos džiazo kolektyvas „Brink Man Ship”.
Organizatorių nuotr. / Šveicarijos džiazo kolektyvas „Brink Man Ship”.
Temos: 1 Džiazas

Ir Lietuvoje pripažinimo savo koncertais jau sulaukęs kvartetas vadinamas Šveicarijos modernaus džiazo etalonu.

Pasitelkę elektroniką ir šiuolaikinį džiazą, „Brink Man Ship” kuria klubinio skambesio, kontrastų, melancholiško lyrizmo, energijos kupinas kompozicijas, stebinančias savo plačiu muzikiniu akiračiu ir subtilia nuotaika.

Kaip teigia patys muzikantai, grupė laikosi tradicijos laužyti tradicijas. Tam didelės įtakos turėjo susitikimas su garsiu norvegų trimitininku Nielsu Petteriu Molvaeriu „Willisau“ džiazo festivalyje.

Per dešimt gyvavimo metų „Brink Man Ship” surengė kelias dešimtis gastrolių beveik dvidešimtyje pasaulio šalių, tarp kurių – Kanada, Tailandas, Jamaika, Prancūzija, Austrija, Vokietija, Rusija ir Baltijos šalys.

Grupės lyderis Janas Galega Bronnimannas vadinamas pasaulinio lygio kompozitoriumi ir aranžuotoju. Kamerūne gimęs muzikantas rašo muziką įvairiems kolektyvams, didžėjams, šokio ir teatro projektams.

Pernai už muzikinius nuopelnus J.Galegai Brönnimannui buvo įteiktas Šveicarijos Berno kantono prizas.

J.Galega Brönnimannas bendradarbiavo su Kenny Werneriu, Eddy Floydu, Williamu Bellu, Pierre’u Favre, Peteriu Schärli, Heraldu Haerteriu, Rolandu Philippu, Hansu Feigenwinteriu ir daugeliu kitų pripažintų menininkų.

Visiems kitiems „Brink Man Ship“ nariams ši grupė yra pagrindinė, nors jie koncertuoja ir įrašinėja muziką ir su kitais kolektyvais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius