Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauno gatves išrieda nemokamas „džiazuojantis” autobusas

22-ojo tarptautinio „Kaunas Jazz“ festivalio, prasidėsiančio balandžio 26–ąją, organizatoriai ir festivalio rėmėjas – prekybos miestelis „URMAS“ miestiečiams ir Kauno svečiams pateiks dar vieną iki šiol neregėtą staigmeną – galimybę pasivažinėti unikaliu „džiazuojančiu autobusu“ ir kartu nemokamai pasižvalgyti po pavasarinį miestą.
Autobusas
Autobusas / "Kaunas Jazz" nuotr.

Senoviniai angliški autobusai yra tik nedidelė senovinės restauruotos ir autentiškos  prekybos miestelio URMAS kolekcijos dalis. Į pirmąją kelionę senovinis, 1939 metais Anglijoje pagamintas „Daimler“ autobusas, kurio medinis korpusas išriedės šeštadienį, balandžio 21-ąją, 14 val.. Kelionės, kurios metu autobuse skambės džiazo melodijos, maršrutas nuo Rotušės aikštės drieksis pro žymiausias Kauno centro vietas. Stotelėse nestosiantis autobusas į starto vietą grįš maždaug po 40 minučių.

Kas valandą iš Rotušės aikštės išvažiuosiančio autobuso keleiviai ne tik nemokės už bilietus, bet ir gaus dovaną – išskirtinę nuolaidą į vieną iš „Kaunas Jazz 2012“ festivalio renginių. Tie, kurie norės pigiau aplankyti visus pasaulinio garso džiazo atlikėjų pasirodymus už mažesnę kainą, galės autobusu važinėtis kasdien – balandžio 21 – 22 d. ir balandžio 24 – 26 d. Autobuse kiekvieną dieną bus dovanojamos nuolaidos vis į kitą „Kaunas Jazz 2012“ festivalio renginį.

„Džiazuojančio autobuso“ viršininkas – specialia apranga pasipuošęs konduktorius – bus atsakingas ne tik už nuolaidų dalybas keleiviams, bet ir už kelionės metu skambėsiančią muziką. Džiazo garsai unikalaus autobuso keleivius lydės visos kelionės metu, o kai kuriuose maršrutuose autobuse skambės gyva muzika – saksofonininko atliekamos melodijos. Planuojama, kad dalyje džiazuojančio „Daimler’iu“ kelionių dalyvaus ir gidas, pasakojantis istorijas ne tik apie Kauną, bet ir džiazą.

Šį šeštadienį ir sekmadienį į paskutinę  dienos kelionę „džiazuojantis autobusas“ iš Rotušės aikštės išvyks 18 valandą. Balandžio 24 – 26 dienomis kelionės vyks nuo 12 iki 18 valandos.

Vienas garsiausių Europoje „Kaunas Jazz“ festivalis prasidės balandžio 26-ąją ir truks penkias dienas. Jo metu bus surengti aštuoni mokami ir aštuoni nemokami koncertai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius