-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„I Love Palanga“ sugrįžta į Palangą

Kultūrinis projektas „I Love Palanga“ sugrįžta į kurortą savo antrajam sezonui. 2012 m. Palangos skulptūrų parko pievoje startavęs meninis, kultūrinis reiškinys, šią vasarą prasmingai papildys „Palanga – Lietuvos kultūros sostinė 2013“ renginių tinklelį, kviesdamas jaukiam ir nebanaliam laikui.
Palangoje parke nuo šeštadienio pradės veikti "I love Palanga" platforma.
Palangoje parke nuo šeštadienio pradės veikti "I love Palanga" platforma. / „I Love Palanga“ nuotr.

Siekdami suteikti naują impulsą Palangos miesto kultūriniam įvaizdžiui, projekto rengėjai ir šiemet akcentuoja didžiausią šiuolaikinės visuomenės vertybę – kūrybiškumą bei bendruomenę įtraukiančias kūrybines praktikas. Kūrybiškas požiūris į kultūrinės erdvės „I Love Palanga“ kūrimą juntamas visuose projekto etapuose, pradedant originaliais, darnos su aplinka idėjas generuojančiais architektūriniais sprendimais, baigiant – akiratį plečiančiu bei asmeninę kūrybos laisvę skatinančiu renginių tinkleliu.  

Dėl savo išskirtinės formos ir siekiamų tikslų, projektas generuoja reliaciniam menui būdingas reikšmes – alternatyvi turiningo laisvalaikio erdvė „I Love Palanga“ jau įrodė, kad gali burti bendraminčius ir sėkmingai aktyvuoti jų kūrybinį potencialą. 

Šią vasarą „I Love Palanga“ toliau formuos miestų parkams būdingą atmosferą – atvirą, visiems prieinamą erdvę, kurioje lankytojai ras ramybę, galimybę atsipalaiduoti nuo pramoginio šurmulio ir tuo pačiu įsitraukti į bendruomeniškas veiklas: kino peržiūras po atviru dangumi, koncertus, kūrybines bei edukacines dirbtuves, pokalbių ir susitikimų vakarus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius