-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Varom!“ festivalį atvažiuoja pasisemti ir harmonijos

Užvirus diskusijoms apie festivalius, kokias pramogas siūlyti, kaip apibrėžti linksminimąsi, riboti prekybą, ar ne, „Varom!“ festivalio organizatoriai tikina, kad savo nišą rinkoje galima rasti siūlant muziką, gerą laiką gamtoje ir nekasdieniškas veiklas, kurios leis grįžti turtingesniam, nei atvažiavai.
„Varom!“ festivalio akimirka
„Varom!“ festivalio akimirka / Festivalio organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Varom!“

Į festivalį ne tik paklausyti muzikos, pabūti gamtoje, bet ir įgauti žinių, o gal ir atitrūkti nuo kasdienės rutinos, bėgimo, pažvelgti į save? Bent kartą dalyvavę „Varom!“ festivalyje su tuo visiškai sutinka.

Festivalis stereotipiškai asocijuojasi su muzika, „Varom!“ festivalio organizatoriai siūlo papildomai ir pasisemti žinių, ramybės, harmonijos. Rasida Matuizienė, pilateso ir kalanetikos trenerė bei Vyrenijus Andrijauskas, propaguojantis rytų išmintį bei vedantis gongų sesijas, tikina, kad tokią idėją propaguoti verta.

Pasak Vyrenijaus Andrijausko, verta propaguoti renginius, kurie naudingi ir reikalingi mūsų šalies gyventojams. „Mes tokiu būdu mokomės gerai leisti laiką, blaiviai linksmintis ir džiaugtis gyvenimu tiek asmeniškai, tiek šeimoje. Organizatoriai atlieka tam tikrą misiją. Kaip sakoma „gera karma“, – šypsosi Vyrenijus.

„Varom!“ paklausė ilgamečio gongų meistro: koks bus Jūsų užsiėmimas šių metų „Varom!“ Summer fest’17?

– Gongų garsų ir atsipalaidavimo užsiėmimas, kuris skirtas „perkrauti“ tiek fizinį kūną, tiek psichiką. O kitas „Kūrybinis – patyriminis mano gyvenimo scenarijus“. Tai galimybė per įvairias vedamas praktikas pažvelgti į savo gyvenimo kryptis, paklausti, ko aš noriu gyvenime, kada jaučiuosi laimingas, kaip tas galimybės ir jėgą rasti savyje.

Festivalio organizatorių nuotr./Vyrenijus Andrejauskas
Festivalio organizatorių nuotr./Vyrenijus Andrejauskas

– Kaip nusiteikti turi festivalio dalyvis, prieš eidamas į Jūsų užsiėmimą?

– Dalyviai turėtų atsipalaiduoti ir būti smalsūs, juk tai skirta ugdyti savyje glūdintį potencialą.

– Kokią keisčiausią pastabą ar klausimą esate išgirdęs iš Jūsų užsiėmimo dalyvio?

Esu išgirdęs nusistebėjimą, kad „gongai visgi veikia labai įdomiai“ .

Pasak, nuo 20-ies metų aktyviai sportuojančios, kasdien su šokiais, aerobika, bėgimu, vaikščiojimu, dviračiu nesiskiriančios, Rasidos Matuizienės, aktyvių festivalių su harmonijos suteikiančiomis veiklomis idėją verta propaguoti.

„Daug blaivių sąmoningų žmonių, daug muzikos, užsiėmimų ir geros nuotaikos. Taip gera pabūti ir pasisemti energijos gražiame gamtos kampelyje su nuostabiu festivaliu „Varom!“, – sako PortDeBras, pilates ir kalanetikos trenerė Rasida.

„Varom!“ klausia Rasidos Matuizienės: Ar teko dalyvauti festivalyje, kaip dalyviui? Kuo festivalis, kaip savaitgalio pramoga, skiriasi nuo kitų pasibuvimų?

– Tai blaivus ir pozityvus festivalis. Jame jaučiuosi visiškai saugi.

Festivalio organizatorių nuotr./Rasida Matuizienė
Festivalio organizatorių nuotr./Rasida Matuizienė

– Koks bus Jūsų užsiėmimas šių metų „Varom!“ Summer fest’17?

„PortDeBras“ – ši treniruotė padeda atsikratyti įtampos ir pasiekti puikią fizinę formą, tobulą kūną ir ramybę. Treniruočių metu dirba daug raumenų grupių, todėl stengiamasi judesius atlikti pilna amplitude, mokomasi valdyti kvėpavimą, gebėjimą jausti kūną erdvėje, atsipalaiduoti, intensyviai deginami riebalai.

– Kaip nusiteikti turi festivalio dalyvis, prieš eidamas į Jūsų užsiėmimą?

– Atsipalaiduoti ir pasinerti į judesio tėkmę su gražia muzika. Kūnas tikrai padėkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius