-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgai laukta Vlado Bagdono muzikinė dovana gerbėjams

Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ pasitinka pavasarį su puikia žinia, verčiančia suklusti visus aktoriaus Vlado Bagdono muzikinio talento gerbėjus. Balandžio 13 d. 19 val. Vilniaus Keistuolių teatre bus pristatytas ilgai lauktas, tiek pat ilgai brandintas Vlado Bagdono dainų rinkinys - kompaktinė plokštelė.
Vladas Bagdonas
Vladas Bagdonas / Bardai LT nuotr.

Pristatymo koncerte kartu su autoriumi dalyvaus ir įrašuose talkinę muzikantai: gitarsitas Gintaras Šulinskas, smuikininkas Vytautas Mikeliūnas ir kontrabosininkas Eugenijus Kanevičius.

Nors intensyvus meninis aktoriaus gyvenimas padalintas tarp dviejų šalių – Lietuvos ir Rusijos (aktorius vaidina Maskvos ir Sankt-Peterburgo teatruose, dažnai kviečiamas filmuotis kine), jame visada atsiranda vietos muzikai. Nuo 2013 metų aktyviai pradėjęs koncertuoti ir rengti autorinius vakarus Vladas Bagdonas kaskart nustebindavo publiką naujomis dainomis.

Produktyvus laikotarpis davė savo vaisių – pribrendo medžiaga dainų rinkiniui. Tuo labiau ir žiūrovai buvo nekantrūs, vis klausinėdami apie diską. Lyginant su 2009 m. išleista plokštele „Žingsniai dainoje“, kurioje skamba kitų autorių sukurti kūriniai, naujas albumas turi būti įdomus vien tuo, kad jame skamba išskirtinai tik Vlado Bagdono parašytos dainos, pasodrintos smuiko, kontraboso, gitaros ir fortepijono garsais.

Dainose atsirado naujos temos, pakito stilistika, bet kūrėjo braižas išliko tas pats – atpažįstamas, gilus, hipnotizuojantis balsas, neįkyriai, jautriai skambanti gitara, ironiškos ir rimtos, daugiabriaunės dainos – pasakojimai. Toks bus ir koncertas – pokalbis su žiūrovu: įtaigus, išmintingas, subtilus, melodingas ir viltingas.

Vladas Bagdonas – aktorius, palikęs ryškius pėdsakus teatro ir kino istorijoje, Lietuvos kultūroje. Profesijos fanatikas, kurio gyvenimas neįsivaizduojamas be scenos, o susitikimai su žiūrovais yra kaip gryno oro gurkšnis, jau ilgus dešimtmečius ištikimai tarnauja scenai ir jos mūzoms. Jo sukurti vaidmenys sukrečia ir apvalo, neša šviesą, apnuogina stipriausias ir silpniausias žmogaus savybes, ir, kas svarbiausia kūrėjui, niekada nepalieka žiūrovo abejingu.

Artisto dainos, tokios kaip „Vaikystės šviesa“, „Mano senai mokyklai“, „Sapnas apie motiną“ yra klausomos ir mylimos, o susitikimai su Meistru – laukiami ir praturtinantys.

Prie Keistuolių teatro kokybiškų muzikos vakarų rengimo iniciatyvos „Miegamieji nemiega“ prisijungę „Bardai LT“ ragina nedvejoti ir pasinaudoti išskirtine proga apsilankyti Vlado Bagdono kompaktinės plokštelės pristatymo koncerte. Kompaktinės plokštelės leidybą dalinai finansuoja LATGA.

Kiti koncertai:

2017 04 06, 18:00 CH.Frenkelio viloje Šiauliuose

2017 04 08 Kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“ Utenoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius