Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingas Armin Van Buuren šou sumuš teatro arenos rekordą (video)

Balandį savo pirmąjį gimtadienį švęsianti „Ūkio banko teatro arena“ per pirmuosius metus sulaukė per 70 000 lankytojų. Visai netrukus per vieną vakarą šis skaičius bus padidintas dar keliais tūkstančiais žmonių. Be jokios abejonės – tai bus šios arenos rekordas, dėl kurio renginio organizatoriai buvo priversti ne tik pertvarkyti rūbinę bei padidinti barų skaičių, bet ir įprastoje vietoje esančią sceną tam vakarui iškelti į visai kitą vietą.
Didžėjus Armin Van Buuren
Didžėjus Armin Van Buuren / Organizatorių nuotr.

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos išvakarėse, kovo 10 d., 8000 iškeltų į viršų rankų pasitiks „didžėjų numeris vienas“ pasaulyje – Armin Van Buuren. Po trejų metų pertraukos į Lietuvą atvykstantis didžėjus trečius metus iš eilės populiariausiųjų reitinge už nugaros paliko mūsų šalyje dievinamą Tiesto. Kartu su Armin Van Buuren dar gros kanadietis Glenn Morrison bei lietuviai Ignas, Andy Lau, Virus J ir grupė „Soulhoppers“. Septynių valandų šokių muzikos renginio populiarumas pranoko visas prognozes.

Ruošdamiesi rekordiniam pasirodymui, renginio šeimininkai ne tik didino rūbinę bei barų skaičių, bet ir atgabeno labai daug garso, šviesų bei ekranų.

„Net 200 kw šviesų, daugiau nei šimtas kvadratinių metrų LED ekranų, 100kw itin brangaus „L-Acoustics“ garso. Būtent šios kompanijos garsas būna per visus A klasės artistų pasirodymus. Beje, Armin Van Buuren savo pasirodymuose ne tik groja, bet ir leidžia savo vizualiacijas, tad prie jo bus pastatyti ne tik muzikiniai, bet ir video grotuvai“, – žada išskirtinės nakties organizatoriai.

Pastaruosius penkerius metus neįtikėtinai populiarus Armin Van Buuren gali didžiuotis ne tik milijoniniais įrašų pardavimais, grojimais didžiausiuose renginiuose, svarbiausiais apdovanojimais, bet ir rekordine šokiu muzikos kompozicija „In and Out of Love“. „Youtube“ svetainėje ji peržiūrėta jau net 47 milijonus kartų. Be to, į Vilnių atvykstantis olandas yra pačios populiariausios radijo laidos „A State of Trance“ šeimininkas. Šią kultinę laidą kiekvieną savaitę klauso net 25 milijonai žmonių visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius