-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinė premjera: P.Čaikovskio opera į vieną sceną suves A.Grigorian ir jos motiną

Paskutinė „Vilnius City opera“ premjera prieš Kongresų rūmų rekonstrukciją. Trečiadienį čia skambės Piotro Čaikovskio opera „Pikų dama“, operos scenoje po aštuonerių metų pertraukos susitiks solistės Amik Grigorian ir jos mama Irena Milkevičūtė, o spektaklis skiriamas A.Grigorian tėvo, prieš trejus metus mirusio solisto Gehamo Grigoriano, atminimui.
Irena Milkevičiūtė ir Asmik Grigorian
Irena Milkevičiūtė ir Asmik Grigorian

Operos solistės repetuoja Dalios Ibelhauptaitės P.Čaikovksio operos „Pikų dama“ pastatyme. A.Grigorian kuria Lizos vaidmenį. I.Milkevičiūtė jaunystėje dainavusi irgi Lizą, šiame spektaklyje atliks grafienės vaidmenį. Drauge su dukra ji dainavo D. Ibelhauptaitės pastatyme prieš aštuonerius metus – P.Čaikovskio operoje, „Eugenijus Oneginas“.

„Ji (A. Grigorian – LRT.lt) užaugo ir kartais ir aš pati galiu pasimokyti iš jos, mane tai džiugina, scenoj mes esam tuo, kuo turim būti, aišku iš šalies žiūri ir pergyveni. Dabar ji daugiau dėl manęs pergyvena“, – pasakoja I. Milkevičiūtė.

D.Ibelhauptaitė sako, kad mintis pastatyti P.Čaikovksio „Pikų damą“ kilo jai ir A.Grigorian po jos tėvo, G.Grigoriano mirties. Vienas garsiausių jo sukurtų vaidmenų buvo būtent Hermanas „Pikų damoje“.

A.Grigorian sako, tai, kad spektaklius vaidins tėčio atminimui, kelia daug emocijų.

„Pikų damoje“ taip pat dainuos Kostas Smoriginas, Vaidas Vyšniauskas, Jurgita Adamonytė. „Pikų damos“ premjera vasario 20–24 dienomis, tai paskutinis bohemiečių ir Valstybinio simfoninio orkestro spektaklis Kongresų rūmuose, po to jie bus uždaryti rekonstrukcijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius