-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Šeduikytės dovana gerbėjams (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą Vilniuje, „Ūkio banko“ teatro arenoje, Jurga Šeduikytė su grupe surengė solinį koncertą, kuriame pirmą kartą publikai pristatytas naujasis albumas „+37° (Goal of Science)“. Gyvos muzikos gerbėjai galėjo džiaugtis ne tik populiariomis dainomis, bet ir visiškai nauja, intriguojančia koncertinės premjeros programa.
Naujo Jurgos albumo „+37° (Goal of Science)“ pristatymo akimirkos.
Naujo Jurgos albumo „+37° (Goal of Science)“ pristatymo akimirkos. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Dovana

„Albumas brendo labai ilgai, todėl norėjosi jį pateikti kuo įspūdingiau“, – taip koncertą apibūdino atlikėja.

J.Šeduikytė šį kartą gerbėjus nustebino savo išskirtine išvaizda bei šokiais. Originalumu taip pat dvelkė ir scena. Ją puošė ypatingos dekoracijos: kolonos bei milžiniškas, mėnulį primenantis, ekranas. Dalis programos priminė teatrą. Atlikėja su savo grupe perteikė daugybę emocijų. Koncerto metu skambėjo tiek senos, tiek naujos dainos. Kiekvieną iš jų publika pasitiko aplodismentais.

„Šis koncertas yra tarytum dovana. Mes šiandien ją pakavom, o jūs patrauksit už kaspinėlio“, – kreipėsi J.Šeduikytė į sausakimšą salę. Nors programa vėlavo daugiau nei 40 minučių, tačiau geros nuotaikos tai nesugadino. Publika net kelis kartus plojimais ragino pradėti koncertą, o jo metu iš salės sklido puikiai žiūrovų nuotaiką atspindintys šūksniai „Tu geriausia!“ ir „Mes tave mylim!“. Dainininkė neliko skolinga pateikdama publikai staigmenų. Vienos dainos metu scenoje šoko senjorų pora, buvo padovanotas naujasis albumas.

Šis koncertas yra tarytum dovana. Mes šiandien ją pakavom, o jūs patrauksit už kaspinėlio.

2008–2009 metais kurtas albumas „+37° (Goal of Science)“ jau sulaukė gerų vertinimų. Teigiama, jog trečiasis atlikėjos darbas yra pats brandžiausias. Pirmieji J.Šeduikytės albumai taip pat sulaukė pripažinimo: „Aukso pieva“ bei „Instrukcija“ gavo daugybę apdovanojimų tiek Lietuvoje, tiek ir užsienyje (MTV Europos muzikos statulėlė, Baltijos dainų festivalio „Grand Prix“ ir kt.). Kritikų teigimu, naujasis albumas taip pat sulauks pripažinimo.

Po premjeros laidų vedėjas Gediminas Jaunius 15min.lt portalui teigė: „Jurgos muzika – be priekaištų. Tačiau kiekvienas turi dirbti savo darbą. Jurga šiame koncerte buvo ir dainininkė, ir kompozitorė, ir režisierė, ir šokėja. Kai kuriuos darbus reikia atiduoti profesionalams. Bet džiaugiuosi, jog Lietuvoje atsirado tokių brandžių dainininkų“.

Naujojo albumo premjera buvo iš tiesų vykusi. Koncertas sužavėjo ir suteikė daugybę šiltų emocijų visai publikai. J.Šeduikytė su grupe padovanojo nuostabų gyvos muzikos koncertą žiūrovams. Po koncerto visi norintys galėjo įsigyti albumą „+37° (Goal of Science)“ ir gauti dainininkės autografą.

Tokią pačią programą J.Šeduikytės gerbėjai galės išvysti Klaipėdoje (spalio 17 d.) bei Kaune (spalio 24 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius