-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejinė Žilėnienės premjera: sustingę modeliai ir žvaigždės

Pagaliau ketvirtadienio vakarą Vilniaus mažajame teatre dizainerės Julijos Žilėnienės šokio spektaklį „Karališka aistra“ galėjo išvysti kviestiniai svečiai, tarp kurių šmėžavo nemažai gerai pažįstamų veidų. Po spektaklio, per kurį susirinkusieji pamatė 15 dizainerės sukurtų kostiumų, išėjusius iš teatro salės žiūrovus pasitiko dešimt sustingusių modelių, simbolizuojančių J.Žilėnienės mados namų 10-metį.
Šventinis Julijos Žilėnienės vakaras
Šventinis Julijos Žilėnienės vakaras / Alvydo Opulskio montažas

Moterys surištais plaukais vilkėjo rankų darbo suknelėmis iš natūralaus šilko, vilnos, aksomo, puoštomis aplikacijomis, siuvinėjimais, banguojančiais volanais, karoliukais ir žvyneliais. Prie jubiliejinės kolekcijos drabužių modeliai segėjo Vokietijos juvelyrės Renate Pukis specialiai kurtus papuošalus iš tauriųjų metalų ir pusbrangių bei brangių akmenų. Šia simboline mados namų kolekcija J.Žilėnienė baigia vieną savo kūrybos ciklą ir pradeda naują.

Pasveikinti kurso draugės ir kolegės į šventinį renginį atėjo dizainerės Sandra Straukaitė ir Jolanta Rimkutė. Juoda suknele ir aukštakulniais pasipuošusią vakaro šeimininkę bučiniais apdalijo buvusi manekenė Violeta Repčenkaitė-Blėdienė su mama Sabina, Agnė Zuokienė, prodiuseris Mindaugas Vosylius su drauge, Inga Bytautė, Seimo nario mandato atsisakiusi Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Edmundas Jakilaitis ir kiti svečiai. Dizainerę į glėbį čiupęs televizijos laidų prodiuseris Laurynas Šeškus vakaro metu taip pat gavo daug sveikinimų, tik kita proga – pažįstami vyrui spaudė ranką, neseniai susilaukus dukrelės Mėtos.

Kostiuminį šokio spektaklį „Karališka aistra“ bus galima pamatyti ir paprastiems mirtingiesiems – jis scenoje atgis vasario 6, 25 ir 26 d. Valstybiniame Vilniaus mažajame teatre. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius