Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kairėnų vasaros festivalis skambės Lino Adomaičio dainomis

2019 metų rugpjūčio mėn. 11 dieną, 19 val. Kairėnų vasaros festivalyje VU botanikos sode į koncertą kvies atlikėjas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas, muzikos prodiuseris, garso režisūros dėstytojas ir savo srities profesionalas Linas Adomaitis. Gyvo garso koncerte atlikėjas pasirodys su ritmo grupe: Rūta Žibaitytė – pritariamasis vokalas, Mindaugas Balčiūnas – klavišiniai, Paulius Vaicekauskas – bosinė gitara, Vaidas Kasparavičius – kachonas.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Geriausių dainų programa yra patikrinta daugelyje festivalių scenose. Šiame koncerte klausytojai bus maloniai nustebinti, kai jautriai ir preciziškai, akomponuojant ritmo grupei, Linas atliks ryškiausius visų laikų savo muzikinius perlus. Pasirinktas repertuaras atskleis dar vieną Lino Adomaičio ypatingą savybę – jis geba valdyti įvairiausių žanrų muziką. Tai, ko gero, ir yra stipriausias profesionalo bruožas.

Scenoje Linas jau daugiau nei 20 metų, tačiau nepaisant šio fakto jis vis tiek kiekvieną kartą stengiasi nustebinti visus.

Vis nauji, bet kitokie koncertai, darbas su įvairiais Lietuvos orkestrais, naujos dainų aranžuotės, nauji albumai, toliau rašomi nauji kūriniai, dėstymas KTU, kelionių laida, leidžiamos vinilinės plokštelės, o kur dar sėkmingas turas šalies arenose „Vandenynai“ drauge su LVSO.

Lino Adomaičio energijos bei iniciatyvumo paslaptį galės įminti žiūrovai žaliajame miesto sode Kairėnuose, kur Linas atliks geriausias savo dainas. Į koncertą kviečia ,,Geros muzikos ekspertai“ ir restoranas ,,Saula“. Koncertų pradžia 19 val.

Koncertai vyksta VU Botanikos sode, vietoje, kurioje dera nuostabūs vaizdai, grynas oras ir puikus laikas jį leidžiant šeimomis, poromis ar pavieniui. Ir visa tai galima rasti pačiame Vilniaus mieste.

VU Botanikos sodas pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Mėgstantiems sveiką gyvenimo būdą – dviračiais ir pėsčiomis. Bet kuriuo atveju, atvykus čia – praleistas laikas bus pats geriausias besibaigiančiam savaitgaliui. Kviečiame atsinešti pledus bei pasidaryti šaunius piknikus po atviru dangumi.

VU Botanikos sodo adresas: Kairėnų g. 43, Vilnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius