Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Kas sieja „Cirque Éloize“ ir „Cirque du Soleil“?

Kanadoje 1993 metais Monrealyje įkurtas „Cirque Éloize“ šiuolaikiškai ir originaliai sujungia cirką su muzikos, šokio ir teatro menu. „Cirque Éloize“ trupė nuolat siekia meninio tobulumo, nes yra pasaulio lyderiai šiuolaikinio cirko meno srityje. 2010 metais cirkas buvo atsidūręs kūrybinėje kryžkelėje ir turėjo apsispręsti dėl savo ateities. Siekdami sustiprėti ir tapti tokiais lyderiais, kokie yra dabar, „Cirque Éloize“ nusprendė bendradarbiauti su pasaulyje gerai žinomu ir garsiu „Cirque du Soleil“.
Cirque Éloize pasirodymai
Cirque Éloize pasirodymai / Cirque Éloize nuotr.
Temos: 1 Cirkas

„Cirque Éloize“ 2010 gegužės 5 dieną su „Cirque du Soleil“ Monrealyje pasirašė bendradarbiavimo sutartį. „Partnerystė su „Cirque du Soleil“ tikrai yra naudinga „Cirque Éloize“. Ši partnerystė leis mums tapti lyderiais teatrą ir cirko numerius apjungiančioje meno srityje, kurti ir rodyti spektaklius. Mes didžiuojamės, kad mūsų partneriai yra Cirque du Soleil“, – 2010 metais sakė Jeannot Painchaud, „Cirque Éloize“ prezidentas ir generalinis direktorius.

„Mūsų strateginė partnerystė su „Cirque Éloize“ yra verslo sprendimas, kuris sustiprins Kvebeko kaip pasaulio cirko sostinės poziciją. Ši partnerystė reiškia mūsų pagarbą „Cirque Éloize“ kūrybiškumui ir  paramą šio cirko trupei. Mes tikime „Cirque Éloize“ vizijomis ir potencialu. Su naujuoju partneriu „Cirque du Soleil“ planuoja pasidalyti tarptautinio verslo patirtimi, įgyta per ilgus metus“, – sakė Danielis Lamarre‘as, „Cirque du Soleil“ prezidentas ir generalinis direktorius.

Šis bendradarbiavimas pasiteisino gana anksti. „Cirque Éloize“ pastaraisiais metais pelnė nemažai šlovės tarptautinėje arenoje, ypač Azijoje. „Mūsų spektakliams atsiveria naujos rinkos. Dėl partnerystės su „Cirque du Soleil“ galime naudotis visomis cirko rinkoje atsiveriančiomis perspektyvomis, o pelnyta šlove ir toliau džiaugsis Kvebekas“, – teigė J.Painchaud.

Laikydamasis šio susitarimo, „Cirque Éloize“ ir toliau skatina cirko kaip meno rūšies atgimimą ir  stiprina savo kaip lyderio vaidmenį kurdamas visame pasaulyje rodomus spektaklius. Du „Cirque Éloize“ kūriniai, „Rain“ ir „Nebbia“, sulaukė didelio pasisekimo Europoje ir Lotynų Amerikoje.

Du „Cirque Éloize“ šou Lietuvoje bus rodomi:

Lapkričio 16 d. premjera Kaune „Žalgirio“ arenoje;
Lapkričio 20 d. pasirodymas vyks Vilniuje „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius