-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – „Golden Parazyth“ ir „Tallin Music Week“ favoritų „Black Water“ pasirodymas

Kartu su brėkštančiu pavasariu bunda ir Kauno naktinis gyvenimas. Jau ketvirtadienį, kovo 5d., naktiniame bare „Lizdas“ prasideda visą savaitgalį truksiantis vakarėlių maratonas. Tik praėjusį mėnesį šviežio oro gūsiu į Kauno kultūrinį gyvenimą įsiveržusi vieta pirmą pavasario savaitgalį sutiks kartu su elektroninės muzikos duetais „Golden Parazyth“ ir „Black Water“.
Muzikinė grupė „Golden parazyth“
Muzikinė grupė „Golden parazyth“ / Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienį vakarėlių maratoną pradės ir pozityvias vibracijas artėjančio savaitgalio proga skleis reggae muzikos vėliavnešiu Lietuvoje tituluojamas E-ROOTT.  Kartu su juo startuoja vakarėlių ciklas „Šaknys“, apraizgysiantis „Lizdą“ kas trečią savaitę.


Penktadienį elektorinės muzikos mylėtojų ausis džiugins gyvas „Golden Parazyth“ pasirodymas. Senokai Kaune girdėtas ir pasiilgtas duetas į „Lizdo“ sceną lips pirmą kartą, tačiau per dar neilgą klubo gyvavimo laikotarpį šią vietą spėję pamėgti atlikėjai žada išjudinti po žiemos sušalusius kauniečių kūnus.

Vakarėlių maratoną tęs „Black Water“

Organizatorių nuotr./Muzikos grupė „Black water“
Organizatorių nuotr./Muzikos grupė „Black water“



Šeštadienį, kovo 7d., „Lizde“ suksis jau septynerius metus gyvuojantis vakarėlių ciklas „Kubos Partizanai“. Nepailstančias vakarėlių sielas šokdins po ilgos pertraukos į Kauną užsuksiantis vilniečių duetas „Black Water“ (Partyzanai label).

Subrendę ir surimtėję buvę elektroninės muzikos romantikai „Black Water“, kitaip žinomi „Ele 7“ vardu, šiuo metu ruošiasi kovo paskutinį savaitgalį Estijoje vyksiančiam didžiausiam ir svarbiausias muzikos renginiui Baltijos šalyse - festivaliui „Tallin Music Week“. Duetas šiemet  išleido debiutinį mini albumą „Let‘s Pretend“.

Plokšteles suks ir nepailstantys Kauno kultūrinio ir naktinio gyvenimo puoselėtojai Pakas ir Roads, dar pažįstami kaip „Naktiniai Paukščiai“. Taip pat pasirodys ir daugeliui gerai pažįstami ritmo ir melodijos meistrai Gvidas (Partyzanai) bei Mantas T (Partyzanai). Vaizdu rūpinsis Oro Pagalvės.

„Lizdas“ – nauja, neįprasta erdvė Kaune

Ypatingoje erdvėje, buvusiame Mykolo Žilinsko dailės galerijoje  įsikūręs naktinis baras „Lizdas“ duris atvėrė tik praėjusį mėnesį. Dvejus metus brandinta idėja realizuota į nuoširdžia energija spinduliuojančią vietą, labiau primenančią namus, nei barą ar klubą.

Kauno muzikos mylėtojų įkurtas „Lizdas“ – labiau bendruomeninis reiškinys, skirtas žmonėms, kurie nėra abejingi gerai įvairių stilių muzikai. Be šokinės muzikos renginių, meno šventovės paunksnėje įsikūrusi vieta atvira ir gyviems koncertams bei improvizacijoms.

Kovo mėnesį „Lizde“ laukiama ir svečių iš užsienio gyvo garso pasirodymų. Tarp jų indie pop žvaigždės „Cosmetics“ (Kanada), „New Jackson“ (Airija), neseniai Vilnių sudrebinę ir sausakimšą „Loftą“ surinkę rusai „Long Arm“ bei reperiai iš Švedijos „Speech Defect“.

Apie visą tai plačiau – čia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius