2014 05 13 /15:49

Kauno senamiestyje – Viduržemio jūros dvasia alsuojančios levandų terasos atidarymas

Kauno senamiesčio širdyje įsikūręs restoranas bei viešbutis „Daugirdas“ šiltus orus pasitinka su ypatinga naujove – levandų terasos atidarymu. Lankytojai čia galės mėgautis ne tik kvapą gniaužiančiais Kauno senamiesčio bei Nemuno pakrantės vaizdais, bet neįtikėtinais patiekalais su levandomis, Pietų Prancūzijos bei viso Viduržemio jūros regiono dvasia ir gera muzika.
Levandų terasa Kauno viešbutyje "Daugirdas"
Kauno senamiestyje – Viduržemio jūros dvasia alsuojanti levandų terasa
Temos: 1 Terasa

„Vasaros terasa jau tapo ir tradicija, ir jaukiu kokybiško maisto, muzikos, vaizdo bei poilsio centru – tuo įsitikinome pernai. Šiais metais savo gerbėjams norime dovanoti dar daugiau įspūdžių, todėl vasaros terasą persmelks Provanso dvasia, kurią be jokios abejonės simbolizuoja levandos“, – teigia „Daugirdas“ ir „Perkūno namai” bendrasavininkė bei restoranų vadovė Ingrida Gustienė.

Gegužės 15 d. 19.00 val. atidaromos Levandų terasos šventėje bus duotas geras tonas – skambant gyvai muzikai. Žavių akordeonisčių duetas dovanos prancūziškas melodijas. Iš anksto vietas rezervavę lankytojai galės mėgautis levandų kokteiliais ir išragauti Viduržemio jūros regiono užkandžius. Kai kurie pagardinti levandomis… Jos yra svarbus prieskonis Provanso patiekaluose. Restoranas su šiuo prieskoniu siūlys paragauti kepsnių, šaltų užkandžių, arbatos, kokteilių, desertų. Restoranas perka specialius valgymui tinkamus prieskonius pagamintus iš šių gėlių. 

Levandų terasa Kauno viešbutyje "Daugirdas"
Levandų terasa Kauno viešbutyje "Daugirdas"

Restorano šefas šia proga pristatys ir atnaujintą ypatingą meniu, kuris sudarytas pagal Europoje sparčiai populiarėjančios Viduržiemio jūros dietos principus. Šios dietos centre – šviežias ir sveikas maistas, daugybė daržovių ir vaisių, jūros gėrybių ir natūralių produktų. „Ir žinoma, geras vynas – neatsiejama Viduramžio jūros regiono virtuvės dalis. Vasaros metu levandų terasoje siūlysime pačias geriausias vynų rūšis ir tokias, kokių vyno gurmanai dar niekada niekur neragavo“, – teigia I.Gustienė.

Kauno senamiesčio erdvėms atsivėrusi levandų terasa visą vasarą bus atvira tiek pavieniams lankytojams, tiek išskirtiniams vakarėliams, pobūviams bei įvairiems renginiams. Čia įrengta nauja stacionari pavėsinė dangiškiems vakarėliams, kur nebus baisus lietus.

Levandų terasa Kauno viešbutyje "Daugirdas"
Levandų terasa Kauno viešbutyje "Daugirdas"

Terasa įkurta viešbučio-restorano „Daugirdas“ paskutiniame aukšte, iš kurio atsiveria dar nematyti Kauno senamiesčio vaizdai ir istorija: Šv. Jurgio, Šv. Trejybės. Liuteronų, Jėzuitų ir Arkikatedros bažnyčios, XV a. menantis seniausias mūrinis namas mieste, ilgesingais pasakojimais apipintas „Kapitono“ namas bei, žinoma, Nemunas.

2007 m. įkurtas keturių žvaigždučių viešbutis-restoranas „Daugirdas“ yra antrasis UAB „Perkūno namai“, turinčios 20 metų darbo patirtį, viešbutis. Kompleksą sudaro du stikliniu stogu sujungti pastatai: naujai statytas ir autentiškas XVI-XIX a. architektūrinis paminklas. „Daugirdas“ išsiskiria nepriekaištingu aptarnavimu ir aukščiausios klasės svetingumu, kurį liudija ir per daugelį metų pelnytos įvairios nominacijos ir apdovanojimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius