Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Underground Pub“ klube – tamsiosios muzikos vakarėlis „Nekro Disko“

Į Kauną gegužės 24 d., penktadienį, 21 val. klube „Underground Pub“ vėl sugrįžta tamsiosios muzikos vakarėlis „Nekro Disko#5“. Šįkart renginio tematika – dark gothic electro muzika. Gyvai pasirodys du kolektyvai iš sostinės – „Mirrors Of Mind“ ir „Art Of Memory“. Prieš, per ir po svečius savo šaltais ir nuotaikingais setais tradiciškai linksmins tamsiosios scenos propagandistai „Nekro Disko Crew“.
„Art Of Memory“
„Art Of Memory“ / Facebook.com nuotr.

„Art Of Memory“ susibūrė Vilniuje 2012-ųjų gūdžią žiemą. Tuo metu grupę sudarė Deividas (elektro būgnai), Daivaras (klavišai) ir idėjų bei muzikos autorius Optūra. Po kurio laiko prisijungus vokalistui bei gitaristui Andriui ir bosistui Tomui, grupės muzika ir stilius įgavo kitokį atspalvį. Pradinė grupės muzikinė mintis – tamsios elektronikos atlikimas su šiais muzikantais įgavo daugiau skirtingu atspalvių – nuo EBM iki gothic roko.

Grupė debiutavo „Darganos“ festivalyje Kaune, pasirodė Vilniuje „Artistų pube“ vykusiame konkurse „Artistų artistas“. Po pirmųjų pasirodymų atsiliepimai apie grupės kūrybą labai teigiami. „Nekro Disko#5“ kolektyvas ruošiasi klausytojams pateikti dar novatoriškesnių muzikinių sprendimų.

„Norime, kad kiekviename pasirodyme klausytojai, kurie jau klausėsi mūsų dainų, mus išgirstų vis kitaip, o nauji klausytojai atrastų kažką įdomaus savo klausai ir pojūčiams“ – sakė grupės įkūrėjas Daivaras (Mocartas).

Grupė „Mirrors Of Mind“ – nuo 2010-ųjų kurianti trijulė – pirmąsyk pasirodys Kauno publikai. Solidžios ir niūrios melodijos, užtikrinti electro ritmai, sodrus moteriškas balsas ir giliaprasmė rusakalbė lyrika – išskirtinis šių vilniečių bruožas.

Kolektyvo „Facebook“ paskyroje rašoma: „Pasaulio supratimo, kaip trapios ir nepastovios iliuzijos, bei melancholijos persipynimas, sukuria paslaptingą ir efimerišką kompozicijų atmosferą. Lyrinio herojaus Aš krypsta link tamsiųjų savo sąmonės gelmių, klajoja mažiausiai ištirtais savo norų ir sapnų keliais, blaškydamąsis tarp sarkazmo, karčios ironijos ir destruktyvių emocijų“.

2011-ųjų žiemą pasirodė demo albumas „Под покрывалом век". Vėliau išleistas EP „По тонкой грани“ ir 2012-ųjų vasarą leidykla „Synth-Me“ pristatė „Dellamorte Dellamore” singlą. „Mirrors Of Mind“ laimėjo žymios austrų grupės „L'Âme Immortelle“ remiksų konkursą su savo „Absolution“ versija. Šiuo metu kolektyvas ruošiasi pirmojo albumo įrašams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius