-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Žalgirio“ amfiteatre – akustinės muzikos garsai

Kauniečiai kviečiami rudenį užbaigti su muzika. Lapkričio 29 d., ketvirtadienį, 19 val. Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre gros grupės „Atika“ ir „Arbata“.
Grupės „Atika“ ir „Arbata“
Grupės „Atika“ ir „Arbata“ / „Įdėjų garažas“ nuotr.

Jau 11 m. gyvuojanti grupė „Arbata“ vis dar nepaliauja stebinti nuotaikinga, linksma ir užvedančia gyva muzika. Bet metai bėga ir „Arbata“ kartais nusprendžia nurimti ir prisėsti, ieškoti dar negirdėtų melodijų, garsų, jie stengiasi klausytojo ausį džiuginti kiek rimtesniu ir ramesniu garsu.

Šį kartą „Arbatą“ išvysite akustiniame amplua. „Tai reiškia, kad mes sėdėsime, gal kiek mažiau kratysime galvas ir atliksime ramesnes dainas. Perspėjame – ne ramias, o ramesnes. Taip pat akustinis mūsų sąstatas pasižymi tuo, kad gal jis ne tiek ir akustinis, gal tylesnis, bet čia mes įpiname naujų garsų, stengiamės įdėti žiupsnelį elektronikos, bet tiek, kad tai vis teik būtų akustiška ir subtilu. Bet niekas negarantuoja, kad pasirodymas nesibaigs šokiais“, – sakė grupės „Arbata“ nariai

Nuo 1996-ųjų gyvuojanti grupė „Atika“ tradicinės ir populiaraus roko formas derina su folkloru ir egzotiškais instrumentais bei ieško naujoviškų poetinės išraiškos priemonių. Grupei teko matuotis įvairiausias scenas ir kontekstus nuo „Eurovizijos“ atrankų iki dainuojamosios poezijos festivalių, nuo laurų, pelnytų studentiškos dainos konkurse, iki geriausios krikščioniškosios grupės vardo.

Tačiau geriausiai laiko dvasią atspindi ne grupės istorijos faktai, o „Atikos“ dainos, anot kūrėjų, tebeeinančios iš širdies į gyvenimą, nors šis, atrodytų, ne visada palankus laisvam kūrėjui. Atikos lyderis Darius Žvirlis sakė – „koks gi, galų gale, skirtumas, kur mus nublokš vėjai, karjeros iššūkiai, šeimyninės aplinkybės, ekonomikos krizės? „Atikos“ galima klausytis ilgai, ilgai ir laimingai.“ Šįkart koncerte „Atika“ pasirodys akustine sudėtimi: Darius Žvirblis – gitara, vokalas; Michailas Denisenko – perkusija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius