-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį Kauną žadins rokeriai „My Favourite Gun“, „Alive Way“ ir „Stage Animal“

Jau mėnesį Kaune drebinantys alternatyvios muzikos koncertai, rengiami kaip projektas „Barcode“, vėl laukia kauniečių dėmesio.
Kauniečiams gros grupė „My Favourite Gun“.
Kauniečiams gros grupė „My Favourite Gun“. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Rokas

Vasario 24-ąją, ketvirtadienį, naktiname klube „Siena“ (Laisvės al. 93, Kaunas) koncertuos perspektyviausia 2011 metų grupė „My Favourite Gun“, rock'n'roll'o karaliai „Alive Way“ ir debiutuojantys kauniečiai „Stage Animal“.

Į grupę „My Favourite Gun“ susibūrusi keturių vaikinų kompanija su realybės šou „Dangus“ nugalėtoju Justu Lapatinsku priešakyje pernai tapo šviežio oro gūsiu Lietuvos muzikinėje padangėje. Jauni ir charizmatiški grupės nariai puikiai žino, kaip surengti įspūdingą ir įsimintiną muzikinį šou: jie šokiruoja, stebina, žavi ir nepalieka abejingų. Pasak jų pačių, pagrindinis grupės tikslas – atgaivinti roko judėjimą Lietuvoje ir užauginti naują klausytojų kartą.

Kartu su jais koncerte pasirodys „Alive Way“. Tai – keturi rock'n'roll'o atstovai. Įkvėpti klasikinio roko „Alive Way“ debiutavo festivalyje „Roko Naktys'09“. Dabar vyrukai tęsia karjerą koncertuodami įvairiuose projektuose ir miestuose. Kauniečiams jie žada pateikti staigmenų.

Vakaro debiutantai – kauniečiai „Stage Animal“. Kaip ir priklauso „žaliems“, jie sau kelia aukštus tikslus. Lietuvos sveikatos mokslų Veterinarijos akademijoje įsikūrę jaunieji rokeriai ruošiasi triukšmingiems koncertams. Vaikinai nekantriai laukia pirmojo muzikinio išbandymo ir klausytojų palaikymo. Juolab, kad startuoja savo mieste – Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius