-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ketvirtajam „Woo“ gimtadieniui diriguos tik merginos

Ketveri triukšmo ir siautulio metai Vilniaus senamiestyje neprabėgo be pėdsakų. Klubas „Woo“ tvirtai stovi naktinio sostinės gyvenimo epicentre ir yra pasirengęs atlaikyti gimtadienio fiestą. Keturios žvakės prie įėjimo į klubą degs lapkričio 20–ąją, o viduje svečius pasitiks išskirtinai moterų ruošiama muzikos ir vaizdo programa iš Lietuvos ir Rusijos.
Ketvirtasis klubo "Woo" gimtadienis
Ketvirtasis klubo "Woo" gimtadienis / Organizatorių paveikslėlis
Temos: 1 Vilnius

Kodėl moterys? Todėl, kad be jų apskritai negalėtų vykti jokia šventė. Kas gi pasirūpins kvietimais, dekoracijomis, balionais, mišraine, tortu ir vienkartinėmis stiklinėmis? Kas priims dovanas, pamerks gėles ir į taksi susodins ilgiausiai užsibuvusius svečius? Viso to „Woo“ gimtadienyje nebūtinai prireiks, bet geriau apsidrausti. Ir daryti tai užtikrintai! Todėl gimtadieniui diriguos iš viso net aštuonios dailiausios gamtos sukurtos lyties atstovės.

Muzikinį šventės paradą pradės – devintajame dešimtmetyje įstrigusi sudužusių širdžių gelbėtoja Aldona, rečiausio kalibro įrašais žongliruojanti Deficitas ir radijo eteryje gyvenančios bei viena be kitos net į tualetą neinančios „SiSi“ merginos. Muzikai akomponuos judančių vaizdų meistrė Vesta Mistake.

Lietuvaitės vakarinę pirtį kurs iki pirmos valandos po vidurnakčio. Tada – metas svetėms iš pramogų sostinės Maskvos. Tai – Yuka, Ryba ir Hanna, atstovaujančios krūvai leidyklų ir susivienijimų bei prigrasinusios atvežti katilą margiausios elektronikos.

Yuka – savo didžėjos karjerą pradėjo diskotekoms atšiauriame Sibire, bet jau dvylika metų muziką visam pasauliui transliuoja iš Maskvos. Jos kūrybą leidžia „Fullpanda“ ir „Pro–Tez“, groti ji skraido į Paryžių ir Berlyną, o su antrąja „Woo“ viešnia – Ryba – ši mergina Maskvoje palaiko vakarėlių seriją „Habits Die“.

Dub techno, house ir dar platesniuose elektronikos vandenyse nardanti Ryba gerai žinoma ne tik kaip didžėja, keliaujanti po artimąją Europą ir JAV, bet ir kaip Lietuvoje puikiai pažįstamo rusų dueto „SCSI–9“ partnerė, įdainavusi keletą jų kūrinių.

Hanna savo kolegių lauks Vilniuje. Čia ji gyvena dabar, o pastaruosius dvejus metus lakstė po užsienius grodama įvairiu paros metu ir įvairaus dydžio minioms. Nėra tokios publikos, kurios šokti nepriverstų ši stilinga ir charizmatiška rusaitė!

Dovanų sąrašo „Woo“ nepateikė, bet jo viršuje puikuojasi vienintelis noras – pilna šokių aikštelė nuo sutemų iki aušros. Klubo sienas, grindis, lubas ir barą sveikinti lapkričio 20–ąją bus galima jau nuo 22 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius