-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino teatre „Pasaka“ prasideda antrasis kino viktorinos „Kovos klubas“ sezonas

Nuo rugsėjo 30 dienos kino teatre „Pasaka“ startuoja antrasis kino viktorinos „Kovos klubas“ sezonas. Jau antrą kartą organizuojamas žaidimų ciklas šį karta prasidės šventiniu atidarymo renginiu. Pirmojoje viktorinoje susikaus dvi komandos, atstovaujamos žinomų Lietuvos žmonių, besidominčių kinu ir ištikimai besilankančių kino teatre „Pasaka“.
„Kovos klubas“
„Kovos klubas“ / Renginio plakatas

„Jau pernai kino viktorina „Kovos klubas“ sulaukė didelio kino mėgėjų susidomėjimo bei aktyvaus dalyvavimo, todėl nekantraujame pradėti antrąjį žaidimų sezoną ir dalyvius nustebinti gausiomis naujienomis bei dar azartiškesniais renginiais“, – teigia kino teatro edukacinių projektų vadovė Agnė Adomėnė.

„Viktorinos dalyviai, kurie jau susipažino su „Kovos klubu“ parėjusį sezoną, aktyviai registruojasi į renginių ciklą ir šį kartą, tačiau norime pritraukti kuo daugiau naujų dalyvių. Daug kino mėgėjų nepasitiki savo kino žiniomis, todėl abejoja, ar verta dalyvauti. Galiu drąsiai pasakyti, kad dalyvauti tikrai verta ir nereikia baimintis. Žinoti viską tikrai nėra būti tam, kad gerai praleistumėte laiką bendraminčių kompanijoje. Be to, prizas tikrai vertas rizikos – viktorinos nugalėtojų laukia 3 mėnesių abonementas kino teatre „Pasaka“.

Pirmajame žaidime jėgas išbandyti organizatoriai pakvietė ištikimus kino teatro lankytojus bei draugus. Skirtingose komandose susikaus aistringi kino mėgėjai: dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, modelis Smiltė Bagdžiūnė ar grupės „G&G sindikatas“ narys DJ Mamania.

„Labai laukiame ne tik naujų viktorinos žaidėjų, bet ir žiūrovų, kurie taip pat turės galimybę išbandyti savo jėgas žaidime“ – teikia A.Adomėnė. Antrojo kino viktorinos „Kovos klubas“ atidarymas įvyks jau šį ketvirtadienį kino teatre „Pasaka“.

Kino viktorina „Kovos klubas“ prasideda nuo rugsėjo 30 dienos ir vyks kiekvieną ketvirtadienį, 18:00 val. Kino teatre „Pasaka“.

Informacija apie renginį internete http://www.kinopasaka.lt/pamokos/viktorina-kovos-klubas/.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius