Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino teatre „Pasaka“ – sekmadienio popietė mažiesiems su šešėlių teatru ir džiazu

Paskutinį spalio sekmadienį, 28 dieną, 14 val. kino teatre „Pasaka“ dar niekur nematytas reginys – šešėlių teatro muzikinis spektaklis-žaidimas, pasakojantis istoriją apie kino meno atsiradimą.
Teatro „Žalia varna“ spektaklis
Teatro „Žalia varna“ spektaklis / Kino teatro „Pasaka“ nuotr.

„Šešėlių teatras kino meno ištakose, o džiazas – garsinio kino senelis“ – naujausias teatro „Žalia varna“, švenčiančio jau 13-ąjį gimtadienį, spektaklis mažiausiems kino teatro lankytojams.

„Savaitgalio su Pasaka“ kūrybinėse dirbtuvėlėse mažieji žiūrovai su savo tėveliais ne tik sužinos, kaip šešėliai susiję su kino atsiradimu, bet ir patys išbandys šešėlių teatrą. Jiems talkins spektaklio autorė ir aktorė Aurelija Čeredėjevaitė, kontrabosininkas Armoladas Gurinavičius, pakeitęs kontrabosą į klavišus, muzikantas Vytis Nivinskas bei džiazo daininikė Laura Budreckytė. „Savaitgalio su Pasaka“ dalyviai patys gamins spektaklio personažus, žiūrės vaidinimą, klausysis džiazo ir muzikuos.

Po spektaklio vaikai su savo tėveliais žiūrės vaidybinį filmą visai šeimai „Vila Henrieta“. Tai filmas apie seną namą, kuris turi labai originalų charakterį ir save išdidžiai vadina vila Henrieta. Tačiau netikėtai išryškėja labai liūdnas faktas – vila turi būti parduota už skolas, kurias visa šeima draugiškai pražiopsojo. Henrietai tokia perspektyva nepatinka, Mari irgi neįsivaizduoja savo gyvenimo be senojo namo. Močiutės idėjoms realizuoti reikia laiko, mama vis dar skraido, todėl Henrietos gelbėjimo akcija užgriūva ant Mari pečių. Prasideda namų gelbėjimo operacijos veiksmai, kurie yra juokingi, desperatiški ir beveik fantastiški.

Daugiau informacijos internete: www.kinopasaka.lt
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius