Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kirilkinas ir Čivilytė gimtadienius švęs klube „New York“ (nuotraukos)

Kartu su rudeniu trečiadienio vakarą naujam sezonui duris atvėrė muzikinis klubas „New York“ Vilniuje. Garsūs svečiai plojo būsimo klubo repertuaro žvaigždėms, tarp kurių ir scenoje gimtadienius švęsti nusprendusiems Rositai Čivilytei ir Ruslanui Kirilkinui.
Klubo "New York" naujo sezono pristatymo akimirkos
Klubo "New York" naujo sezono pristatymo akimirkos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žilvinas Grigaitis, Nerijus Juška, Linas Karalius su drauge Gintare, Agnieška su vyru Andriumi, vaikelio besilaukianti Inga Stumbrienė su vyru Aivaru, aktorius Vaidotas Martinaitis ir Gabrielius Liaudanskas-Svaras su žmonomis bei daugelis kitų pažįstamų veidų susirinko paploti klubo naujienoms, premjeroms ir būsimiems projektams. Paparacų dėmesio sulaukė buvęs Oksanos Pikul gyvenimo draugas Stasys, su kuriuo „Olialia“ mergaitė nutraukė santykius prieš kelis mėnesius – vyras renginyje pasirodė su nauja mergina.

Jau nuo spalio mėnesio muzikinio klubo „New York“ scenoje vyks daug įvairių vakarų: „Vienišų vilkų vakaras“, alternatyvos vakaras, kuriame pasirodys atlikėja Migloko, lietuviškas vakaras, pristatysiantis dainų ir šokių ansamblį „Lietuva“, tematinis vakaras, per kurį skambės aktorės Rasos Rapalytės atliekami prancūziški šansonai, egzotinis vakaras, užbursiantis žiūrovus egzotiniais šokiais bei mados vakaras, pristatysiantis mados renginių ciklą, skirtą atsiskleisti jauniems talentingiems menininkams.

Nepamiršti bus ir vaikai, kuriems skiriamos vaikų karaokė popietės su Donata Virbilaite.

Tradicijų nelaužys jau šaknis į „New York“ sceną įleidęs „Urvinis žmogus“, o taip pat Rusų teatras, vadovaujamas Tatjanos Rinkevičienės, čia parodys premjerą „Legenda apie Pianistą“. Žiūrovai išvys ir gyvo garso muzikinę komediją „Meilė ir taika“.

Su ilgu baltu tiuliniu sijonu ir grėsmingu juodu korsetu vakaro svečiams pasirodė atlikėja Mia. Atlikdama savo emocingą šlagerį, dainininkė pakvietė į spalio 22 dieną įvyksiantį jos naujo albumo „Stiklo namai“ pristatymą.

Tuo tarpu R.Kirilkinas spalio 25 dieną visus pakvietė į savo gimtadienio fiestą. Atlikdamas dainą, Ruslanas priarėjo prie žiūrovų ir vieną mergaitę nejuokais išgąsdino.

Šiurpulius ant susirinkusių odos sukėlė R.Čivilytė, sudainuodama jausmingą baladę ir taip pakviesdama į savo gimimo dienos koncertą, kuris įvyks lapkritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius