Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdiečiai kviečiami kurti kalėdines staigmenas

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras (KKKC) kviečia ilgus žiemos vakarus praleisti kūrybingai. Gruodžio savaitgaliais šeimoms rengiami originalūs kūrybiniai užsiėmimai bei naujos edukacinės ekskursijos.
Artėjančioms šventėms skirti kūrybiniai užsiėmimai vyks ir gruodžio šeštadieniais.
Artėjančioms šventėms skirti kūrybiniai užsiėmimai vyks ir gruodžio šeštadieniais. / Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro nuotr.

Gruodžio 3 d., 12 val., kūrybiniame užsiėmime „Instaliacija: kalėdinės eglutės pasaka“ tėveliai, seneliai su vaikais kurs šventinę instaliaciją. Organizatoriai kviečia atsinešti įvairių gamtoje rastų medžiagų (pagaliukų, akmenukų, kriauklių, šakelių, siūlų, kankorėžių).

Gruodžio 10 d., 12 val., bus kuriami originalūs tekstiliniai paveikslai. Savus sumanymus perkėlę į tekstilę, užsiėmimo dalyviai galės jais papuošti savo ar kitų namus.

Atvirukas – tai sveikinimas, meninė komunikacija įvairių švenčių proga, naudojant įvairią šventinę atributiką. Žaisdami spalvomis, kompozicija, kitomis priemonėmis užsiėmimo dalyviai kurs netikėtą kalėdinį atviruką brangiausiems žmonėms. Užsiėmimas vyks gruodžio 17 d., 12 val. Užsiėmimų kaina įeina į bilieto kainą – vaikams 2 Lt, suaugusiems 4 Lt.

KKKC taip pat kviečia ir į naujas edukacines ekskursijas būsimoms mamoms ar motinystės atostogose esančioms moterims bei garbaus amžiaus žmonėms.
Lapkričio 30 d., 11 val., KKKC Parodų rūmuose laukiamos moterys kartu su mažosiomis atžalomis (iki 2 metų). Čia jos susipažins su Klaipėdos tapytojo Algirdo Taurinsko jubiliejine tapybos ir respublikine paroda „Mažoji plastika III“. Ekskursijos kaina įeina į parodos lankymo kainą – 4 Lt.

Gruodžio 1 d., 11 val., laukiami garbaus amžiaus žmonės, jiems ekskursija nemokama.

Į kūrybinius užsiėmimus ir edukacines ekskursijas būtina registruotis iš anksto elektroniniu paštu virginija@kulturpolis.lt arba telefonu 8 46 313 691.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius